Home Actualitate Târgul Educaţional – Vocaţia ta deschis de Primăria capitalei

Târgul Educaţional – Vocaţia ta deschis de Primăria capitalei

DISTRIBUIŢI

Târgul Educaţional – Vocaţia ta! şi-a deschis porţile virtuale: viitorii liceeni şi părinţii acestora găsesc pe www.toe.hubproedus.ro o hartă interactivă cu toate liceele din Bucureşti, mediile de admitere, premii, burse şi alte informaţii utile.

Târgul Educaţional – Vocaţia ta! ajuns la cea de-a XXV-a ediţie, este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS, fiind cel mai mare si mai longeviv târg oficial de oferte educaţionale.

Prin intermediul acestuia, elevii de gimnaziu sau liceu, dar şi părinţii lor au posibilitatea de a conştientiza importanţa tuturor factorilor de care trebuie să ţină cont în momentul în care se decid asupra carierei.

Alegerea liceului sau a şcolii profesionale este printre primele decizii majore pe care un tânăr le are de luat în viaţă, o decizie care va avea o influenţă semnificativă asupra viitorului său. Există un număr foarte mare de opţiuni şi o mulţime de factori care trebuie luaţi în calcul, ceea ce poate deveni copleşitor pentru un adolescent.

Hartă interactivă cu unităţile de învăţământ liceal
Proiectul dispune de o hartă interactivă cu unităţile de învăţământ liceal repartizate pe sectoare, unde se pot vizualiza filmuleţe de prezentare şi informaţii utile (medii de admitere, cifră de şcolarizare, activităţi curriculare şi extracurriculare, premii, burse, titluri obţinute etc.) despre liceele bucureştene.

Informaţiile şi îndrumările din cadrul târgului pot fi accesate de orice elev, de părinţii acestora, dar şi de publicul larg, doritor să participe şi să viziteze virtual târgul.

Informaţiile şi îndrumările din cadrul târgului pot fi accesate de orice elev, de părinţii acestora, dar şi de publicul larg, doritor să participe şi să viziteze virtual târgul.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.