Home Actualitate Idan Amedi, actorul din Fauda, a fost grav rănit în luptele din...

Idan Amedi, actorul din Fauda, a fost grav rănit în luptele din Gaza

DISTRIBUIŢI

Cântărețul și actorul vedetă Idan Amedi a fost grav rănit în timp ce lupta în Gaza și a fost transportat cu avionul la Centrul Medical Sheba din Tel Hashomer, unde este în prezent sedat și primește tratament.

Verișoara lui Ayelet postează actualizarea pe Instagram și cere publicului israelian să se roage pentru recuperarea lui Idan ben Tova (numele ebraic al lui Amedi).

Tatăl lui Amedi a confirmat rănirea pentru site-ul de știri Walla și a declarat că viața lui nu mai este acum în pericol.

Starul Fauda îndeplinea o funcție de rezervă în Corpul Ingineriei de Luptă când a fost rănit.

A fost adus la spital în jurul orei 16.00. și a suferit o intervenție chirurgicală urgentă, gravă și de lungă durată, transmite Canalul 12. „Se poate spune cu prudență că se află în afara pericolului”, spune un reporter de la spital. „Adică, oamenii care ajung în condiții similare cu el, reușesc în mare parte să supraviețuiască unor astfel de răni.”

Într-un mesaj video înregistrat săptămâna trecută din timpul războiului, Amedi a cerut oprirea disidenței interne în rândul israelienilor: „După 90 de zile de lupte, continuăm să distrugem locurile de rachete cu rază scurtă de acțiune, locurile de lansare și instalațiile de comandă ale Organizația teroristă Hamas. Mă alătur fraților mei rezerviști pentru a apela la politicieni, la toate instituțiile de presă și la toată lumea: cine nu are ceva bun de spus, pur și simplu să închidă gura.”

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.