Acasă Life Angelina Jolie și Johnny Depp, incluși în Guinness World Records 2010

Angelina Jolie și Johnny Depp, incluși în Guinness World Records 2010

DISTRIBUIȚI

Angelina Jolie și Johnny Depp se numără printre numele celebre de la Hollywood care au fost incluse în Guinness World Records 2010, editorii hotărând ca ediția de anul viitor să celebreze astfel primul deceniu al secolului XXI, informează prnewswire.com.
Unul dintre recordurile incluse în ediția din 2010 a Guinness World Records aparține Angelinei Jolie, una dintre vedetele cel mai bine plătite din lume, care a primit titlul de cea mai influentă actriță. Este pentru a doua oară consecutiv când Angelina Jolie se situează în fruntea acestui clasament, după ce, anul trecut, și iubitul ei, Brad Pitt, se situa în fruntea topului celor mai puternici actori. În 2009 însă Brad Pitt a fost întrecut de Johnny Depp, desemnat actorul cel mai puternic  în urma succesului înregistrat de cele mai recente filme ale sale, printre care și cele din franciza de succes „Pirații din Caraibe“.

Daniel Radcliffe – cel mai profitabil actor

Franciza „Harry Potter“ i-a adus în lumina reflectoarelor pe Daniel Radcliffe și Emma Watson, a căror ascensiune a urmat traiectoria de succes a francizei create de J. K. Rowling. Daniel Radcliffe a fost desemnat cel mai profitabil actor din ultimul deceniu, tânărul britanic fiind prezent în lungmetraje care au generat, în medie, încasări de 558 milioane de dolari fiecare. La rândul ei, Emma Watson este actrița cu cea mai mare medie de încasări din box-office, ea apărând pe afișul a șase dintre filmele ale căror încasări au trecut de 753,7 milioane de dolari. În privința celor mai vizionate filme ale ultimului deceniu, Guinness World Records a decis: cea mai recentă parte a francizei „Star Trek“ a înregistrat cele mai multe descărcări ale trailerului în decurs de 24 de ore, 1,8 milioane, pe apple.com, în prima zi după lansare. Totodată, filmul a înregistrat peste cinci milioane de descărcări ale trailerului în primele cinci zile după lansare.
„Amurg/Twilight“ a fost desemnat filmul regizat de o femeie care a înregistrat cele mai mari încasări.

Nu lipsește nici Sylvester Stallone

Din ediția 2010 a Guinness World Records nu lipsește Sylvester Stallone, desemnat actorul cu cele mai multe nominalizări la categoria „cea mai proastă interpretare masculină“ a premiilor Zmeura de Aur, după ce a obținut zece din cele 30 de nominalizări. De cealaltă parte, Ben Stiller este actorul cu cele mai multe nominalizări la premiile Zmeura de Aur într-un singur an, el stabilind un adevărat „record“ în 2004, când a fost nominalizat pentru cinci filme: „Surpriză: vine Polly!“, „Un știrist legendar: Ron Burgundy“, „Păzea la minge!“, „Invidie“ și „Polițiști fără maniere“. Volumul Guinness World Records 2010 va fi disponibil pe piață din 17 septembrie 2009. Site-ul www.guinnessworldrecords.com oferă mai multe informații despre Guinness World Records 2010, despre modul în care se poate participa la Guinness World Records Day 2009 și despre modalitatea de votare a recordurilor preferate.
Titlurile de „actorul cel mai puternic“ și „actrița cea mai puternică“ se bazează pe rezultatele care centralizează căutările din ultimele 12 luni pe Google, Yahoo! și Factiva, pe numărul știrilor apărute pe IMDB PRO, pe câștigurile publicate în revista „Forbes“ și pe acțiunile afișate în Celebdaq.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.