Acasă Life Bărbații petrec mai mult timp în fața oglinzii în comparație cu femeile

Bărbații petrec mai mult timp în fața oglinzii în comparație cu femeile

Era în care femeile erau așteptate de bărbații (ne)răbdători minute sau chiar ore în șir pentru a se pregăti de o ieșire în oraș a luat sfârșit. În prezent, bărbații au ajuns să dedice îngrijirii personale 83 de minute, față de doar 79 de minute, cât stau femeile în fața oglinzii zilnic.
Iar 34% dintre bărbați spun că nu văd de ce ar fi o problemă faptul că petrec în fața oglinzii mai mult timp decât femeile, relatează „Daily Mail“, care citează un sondaj realizat în Marea Britanie.
În cele 83 de minute pe care și le alocă îngrijirii personale intră bărbieritul, hidratarea, aranjarea părului, alesul hainelor și tot ce-ar putea ajuta un bărbat să arate mai mult decât prezentabil.
Să fie acesta un semn că femeile au dus arta îngrijirii personale la perfecțiune, reușind să facă totul în timp record?, se întreabă publicația.
Și cheltuielile bărbaților cu produsele de îngrijire au ajuns aproximativ la același nivel cu cele ale femeilor, respectiv 25,22 de lire sterline pe lună și 302,64 de lire sterline într-un an.
Sondajul s-a efectuat pe 3.000 de bărbați și a mai scos la iveală faptul că ei alocă 23 de minute dușului de dimineață, față de femei, care petrec la duș cu un minut mai puțin.
18 minute sunt alocate bărbieritului și 13 minute alegerii ținutei, spre deosebire de femei, care se decid în doar 10 minute cu ce se vor îmbrăca în ziua respectivă.
Sondajul a mai arătat că bărbații consultă în mod regulat reviste pentru a afla ce produse ar trebui să folosească și 29% se asigură că achiziționează doar marfă aparținând brandurilor celebre.
Bărbatul de rând își cumpără haine sau produse de cosmetică măcar o dată pe lună. Iar existența acestor produse de îngrijire explică de ce el petrece doar aranjându-și părul 12 minute, față de femei, care alocă doar 10 minute acestei operațiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.