Home Life Cântărețul Mihai Trăistariu dă în judecată Times New Roman

Cântărețul Mihai Trăistariu dă în judecată Times New Roman

DISTRIBUIŢI

Mihai Trăistariu intenționează să-și caute dreptatea în instanță pentru glumele publicate pe site-ul de pamflete Times New Roman, anunțând că va da publicația în judecată și le va cere daune în valoare de 200.000 de lei.

Potrivit B1TV, Trăistariu a reacționat printr-un comentariu la un articol publicat luni pe TimesNewRoman.ro, cu titlul “Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: Sunt scârbită.”

„Cu asta ați pus capac. Eram de mult decis sa va dau în judecată. Mâine dimineață încep demersurile. Sorry. Pentru confirmare : 0721144210 Dacă n-aveți bani să plătiți, veți face pușcărie”, a scris solistul.

Reprezentanții site-ului au răspuns în același mod, sub forma unui alt comentariu la propriul articol: „Ne cerem scuze, Mihai, dar acesta este un pamflet. Chiar nu am vrut sa te supăram. Tu știi ca te apreciem foarte mult și că ai o voce extraordinara. Și Mihai Stoica ne-a amenințat că vom plăti, sau se va ajunge la pușcărie. Și asa s-a întâmplat. De atunci nu mai vrem sa intram în conflict cu nimeni. Încă o dată te rugam sa nu fi supărată pe noi!”.

 

”Pamflet a fost și cu ziarul Cancan și au plătit 1 miliard de lei. Plus ca ziarul s-a închis pe PRINT și a rămas doar online. Ne vedem la tribunal !” a mai scris, amenințător, Trăistariu.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.