Home Life Cher este bolnavă şi poartă un monitor cardiac

Cher este bolnavă şi poartă un monitor cardiac

DISTRIBUIŢI

Cântăreaţa americană suferă de o infecţie virală, vedeta fiind văzută recent purtând un monitor cardiac, ceea ce sugerează că problemele de sănătate ale acesteia sunt mai grave decât se credea.

„Infecţia virală de care suferă (Cher, n.r.) a speriat pe toată lumea. I-a afectat în principal rinichii, dar şi restul organismului a fost devastat”, a declarat o sursă apropiată vedetei pentru revista Closer, relatează site-ul contactmusic.com.

 

Un reprezentant al cântăreţei a confirmat că Cher poartă un monitor cardiac pentru „a se asigura că îşi continuă recuperarea după infecţia virală de care a suferit”.

 

„Doctorii sunt foarte mulţumiţi de starea de sănătate a lui Cher. Nu mai este internată, se deplasează, îşi vede de treabă, face exerciţii şi repetă pentru turneul său care va fi reluat la începutul acestei luni, în Texas. Cher abia aşteaptă să pornească din nou la drum”, a spus reprezentantul artistei.

 

Cher, în vârstă de 68 de ani, a fost forţată să anuleze mai multe concerte după ce s-a îmbolnăvit la începutul lunii septembrie. Recent, vedeta a publicat un mesaj pe contul său de pe platforma Twitter, în care le mulţumea fanilor pentru ajutor.

Artista americană a ținut să precizeze că starea sa de sănătate este stabilă.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.