Acasă Life Cum să te tratezi acasă de apendicită

Cum să te tratezi acasă de apendicită

DISTRIBUIȚI

Apendicele este un organ lung de cinci centimetri, așezat în partea inferioară a intestinului gros. Este alcătuit cu preponderență din țesut limfatic și are un rol protector față de germenii nocivi și de   flora bacteriană a tubului digestiv. Inflamarea lui este o urgență medicală care trebuie tratată pe loc. Întårzierile în extirparea apendicelui pot avea urmări grave (peritonită sau perforații) și pot provoca chiar decesul, informează himalayahomeremedies.com.
Simptomele apar în general la copiii între zece și 13 ani și mai rar în cazul adulților și al adolescenților. Primele semne ale apendicitei sunt durerile abdominale, însoțite de indigestii, diaree sau constipație.
Durerea se simte în partea dreaptă a bazinului și este adesea însoțită de febră de 38 sau 39 de grade. În fazele sale cronice, apendicita poate provoca amețeli și stări de vomă.  Inflamarea apendicelui apare din cauza blocării lui cu un anumit aliment (såmburi sau semințe), dar și cu mici particule de materii fecale.
Circulația sångelui la nivelul acestui organ este grav afectată, iar lipsa unui tratament adecvat poate conduce la perforarea lui, provocånd peritonita.

Ceaiuri și sucuri naturale

Atunci cånd apar primele simptome, un tratament naturist adecvat te poate scăpa de intervenția chirurgicală de extirpare a apendicelui.
Consumul regulat de ceai din semințe de schinduf, o specie vegetală care crește spontan în zonele mediteraneene, îndepărtează surplusul de mucus de la nivelul intestinului. Ceaiul se prepară cu apă rece, în care se adaugă cåteva semințe de schinduf și se lasă 30 de minute deoparte. Sucurile de legume și de fructe sunt foarte eficiente în tratarea primelor simptome ale apendicitei.
Combină sucul de la un castravete, o sfeclă și morcov, în cantități egale, și consumă-l de două ori pe zi, prima oară dimineața. Vei observa îmbunătățiri în prima săptămånă de utilizare.
Zerul este și el un tratament eficient pentru tratarea inflamațiilor apendicelui. Un litru de zer, consumat zilnic, te va scăpa de durerile asociate acestei afecțiuni.
Tăråțele îndepărtează alimentele dure care opturează apendicele, dacă sunt consumate de mai multe ori pe zi.
Încă de la primele semne ale afecțiunii, se reduce consumul de apă și se înlocuiește cu suc natural de fructe.
Se recomandă consumul sucului de fructe pentru cel mult cinci săptămâni. Mai mult, trebuie evitate efortul fizic și activitățile solicitante.
Compresele fierbinți, așezate în zona dureroasă, sunt și ele eficiente.
Vei evita constipațiile, deci dieta ta va fi bogată în lichide. Uită de orez și alte måncăruri grele care te constipă, pentru ca inflamația apendicelui să nu se agraveze.
Dacă simptomele apendicitei nu se reduc după primele trei zile de tratament naturist, este necesară intervenția chirurgicală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.