Acasă Life Dan Bittman a renunţat să mai administreze complexul său turistic de pe...

Dan Bittman a renunţat să mai administreze complexul său turistic de pe malul bălţii Sulimanu

DISTRIBUIȚI

Deşi în muzică are un succes uriaş de peste 30 de ani, Dan Bittman nu are acelaşi noroc şi în afaceri. Solistul trupei Holograf a renunţat la celebrul său complex pescăresc de la Sulimanu, după ce hoţii l-au prădat de nenumărate ori. Sătul de problemele pe care le avea, Bittman i-a cedat afacerea unui prieten. 

 

După 8 ani de muncă şi o investiţie de peste 150.000 de euro, Dan Bittman a renunţat la afacerea de la Sulimanu. Artistul avea acolo un complex turistic cu specific pescăresc, care a fost însă de nenumărate ori ţinta hoţilor.

 

„E adevărat, nu mă mai ocup de Balta Sulimanu. Am dat-o, e în administrarea altcuiva acum. Este un loc unde am muncit mult. Nu vreau să comentez motivele pentru care am predat lacul. Nu mai este o grijă pentru mine”, le-a spus Bittman celor de la Libertatea.

 

Ceea ce era un teren viran a fost transformat de Bittman într-o zonă de agrement în toată regula, cu terenuri de tenis şi de fotbal cu instalaţie nocturnă, un solar şi mai multe căsuţe de vacanţă. Acum, artistul a subînchiriat Balta Sulimanu lui Vlăduţ Mateianu, multiplu campion naţional şi vicecampion mondial la pescuit. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.