Home Actualitate Elena Ceaușescu purta palton Yves Saint Laurent în ziua morții

Elena Ceaușescu purta palton Yves Saint Laurent în ziua morții

DISTRIBUIŢI

Ajunsă cea mai puternică femeie din România, Elena Ceaușescu, era pasionată de hainele de firmă. Urâtă la față, cu o răutate nedisimulată și cu un corp ca după trei nașteri Elena Ceaușescu purta în ziua morții un palton Yves Saint Laurent.

Designerul Flora Năstase, primul producător autohton de haine de blană după 1990, a analizat pentru Click stilul Elenei Ceaușescu.

Cat de coerent era stilul Elenei Ceaușescu, la dineurile cu omologii externi, întâlnirile prin țară cu clasa muncitoare și ieșirile nonformale la iarbă verde?

„Elena Ceaușescu avea un stil decent. La întâlnirile oficiale, avea întotdeauna o ținută potrivită. Se îmbrăca de la casele de modă mari ale lumii, iar ținutele alese nu erau potrivite doar cu evenimentul respectiv, ci și cu înfățișarea ei. Niciodată n-a avut ținute provocatoare sau ieșite din context, dimpotrivă, a adoptat un stil moderat, chiar dacă purta creații semnate de mari designeri ai lumii. Avea în dulap creații Dior, Hermès, purtate la vremea aceea doar de o anumită parte a nomenclaturii. Haina cu care a fost arestată era o creație Yves Saint Laurent.”

Integral la click.ro

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.