Acasă Life Integrala Beatles, în versiune remasterizată

Integrala Beatles, în versiune remasterizată

DISTRIBUIȚI

Așteptat de peste șapte ani de către fanii „celor patru fantastici“, catalogul integral Beatles în versiune remasterizată va fi lansat miercuri, 9 septembrie, în lumea întreagă, în condițiile în care piesele celebrei trupe nu sunt încă disponibile pentru descărcare de pe Internet, relatează AFP.
Fanii Beatles așteptau de foarte multă vreme această lansare, având în vedere că reeditarea pe CD a pieselor trupei, în 1987, a fost una lipsită de perspectivă și nu s-a ridicat la înălțimea calității sunetului de pe discurile de vinil.
Pentru această sarcină dificilă, o echipă de ingineri de sunet a lucrat timp de patru ani asupra benzilor originale, în studioul din Abbey Road din Londra, în care cei patru membri Beatles au înregistrat toate piesele lor.
Remasterizarea constă în imprimarea vechilor înregistrări și ameliorarea calității sunetului lor cu ajutorul tehnologiilor moderne numerice de postproducție.
După anunțul acestei lansări, forumurile și blogurile au „explodat“ pe Internet, fanii trupei britanice dorind să afle până în ce punct integrala Beatles poate fi „scuturată de praf“ fără să fie „denaturată“.
CD-urile astfel reeditate vor fi vândute individual sau la pachet. Fiecare album va reproduce copertele britanice ale discurilor originale și va fi însoțit de o broșură și de un minidocumentar tipărit, care explică geneza albumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.