Acasă Life LecTura de Vacanță, în Parcul Izvor din București

LecTura de Vacanță, în Parcul Izvor din București

DISTRIBUIȚI

Rock FM dă în acest weekend startul caravanei LecTura de Vacanță. Primul eveniment are loc pe 4 și pe 5 iulie în Parcul Izvor din Capitală, unde bucureștenii vor putea face schimb de cărți, vor beneficia de sală de lectură în aer liber și de concursuri cu premii istețe. În plus, vizitatorii vor primi vouchere cu reduceri consistente pentru a-și cumpăra cărțile preferate.

LecTura de Vacanță începe vineri, 4 iulie, la ora 18:00 și continuă până la 23:00. Această primă zi va fi dedicată unei lecturi de seară, iar participanții vor beneficia de saltele, noptiere și veioze pentru o experiență cat mai autentică. Cititorii vor putea împrumuta cărți pe toată durata serii de pe rafturile special amenajate.

LecTura de Vacanță, eveniment organizat de Rock FM și Școala de Valori, continuă sâmbătă, 5 iulie începând cu ora 15:00, spațiul din Parcul Izvor urmând a fi împărțit în trei zone: zona de schimb de cărți, unde participanții au posibilitatea de aduce o carte din propria lor bibliotecă și de a pleca acasă cu alta, nouă; zona de activități, în care vor avea loc workshop-uri și concursuri cu premii în cărți; zona de lectură și relaxare dedicată cititului. Aici, bucureștenii vor putea împrumuta cărți de la biblioteca în aer liber pusă la dispoziție de Rock FM cu sprijinul editurilor RAO, Litera și Curtea Veche.

Vizitatorii care aleg să se relaxeze prin lectură în acest weekend vor primi câte un voucher cu o reducere de 20% la cărțile vândute în Librăria RAO din București și 30 de lei gratuit pentru cumpărăturile mai mari de 99 de lei făcute pe www.litera.ro.

Evenimentul dă startul Caravanei LecTura de Vacanță, care, în această vară, va poposi în:

Cluj-Napoca: 13-14 iulie, Parcul Central; Sibiu: 16-17 iulie, Piața Mare; Brașov: 19-20 iulie, Piața Sfatului; Pitești: 28-29 iulie, Parcul Trivale; Craiova: 30-31 iulie, Parcul Teatrului;

Timișoara: 2-3 august, Strada Mărășești; Iași: 1-10 august; Mamaia: 16-17 august.

LecTura de Vacanță preia și promovează cauza câștigătoare a campaniei ‘Rebel cu cauză’ desfășurată în 2013 de Rock FM, intitulată ‘Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța’. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.