Acasă Life Video: mahalagioaica ironizată din nou într-un clip pe internet

Video: mahalagioaica ironizată din nou într-un clip pe internet

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea afișează două personalități: una de evlavioasă făcând pelerinaje pe la biserici (foto pelerinajul de azi de la Edipsos din Grecia) și una de țață agresivă care amenință (vezi video la finalul articolului) încontinuu pe cei care nu o laudă (probabil frustrări de la liceul industrial absolvit la Bacău unde nu o lăuda nimeni). Amenințat că va fi dat în judecată pentru că nu votează în ședințele CGMB cum vrea Firea, consilierul general Cătălin Deaconescu a publicat o scrisoare-pamflet:

„Buna seara

Sunt Duamna voastră din municipiul Voluntari, cartier București.
Va scriu aceasta scrisoare asa cum m-au pus consultantii din Israel si asa cum am vazut eu cand ma mai duc la schimb de experiență de weekend. #CaLaViena, stiti voi ce zic…

Pentru ca habar nu am cu ce se ocupa un primar, în afara de a sta pe la televizor și de a amenința opoziția cu procese, mi-am adus cunoscutii (specialiști de renume, de atfel) din Valley ( aca Voluntari Valley!), pe care i-am numit pe toate pozitiile importante, mai ales la companiile municipale. Nu chiar pe toate, am mai rezervat câteva pentru fini și alte rubedenii, ca nu se stie niciodată!
Anul trecut a fost cel mai bun an din istoria Bucureștiului la capitolul #balciuri , #targuri și #bairamuri.
Despre opozitie am multe să vă zic, dar ar depăși spațiul acestei misive și oricum l-am rugat pe soțu’ să se ocupe putin într-o parcare de ei. Niste derbedei!
Acum voiam să vă spun putin de realizările mele viitoare, dar nu mai pot scrie ca s-a pus verde la Arcul de Triumf și ne-am mișcat 5 metri în Piața Universității.
Hai, va pup! Să mă votați și la anu’ ( sau să stați acasa, nu -mi pasă!)
A voastră destoinica
Gaby

#oScrisoarePierduta
#RezultateZeroPentruBucuresteni

Acesta a fost un pamflet și orice asemănare cu personaje reale, e o pură întâmplare.
traducere exactă din voluntariana nu am gasit-o.”

Tovarasica intepata care face pe primarul la Bucuresti a luat-o razna complet. Cum sa ameninti un consilier al PNL ca il dai in judecata pentru ca nu voteaza aberatiile propuse de primar ? Sau ca ii stii prietenii si rudele care au treaba cu primaria? In curand o sa ne ameninte pe toti cei care nu votam cu ea ca ne da in judecata. Luati un distonocalm si mai cititi cate ceva despre democratie…

Publicată de Ludovic Orban pe 30 Martie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.