Acasă Life Mariah Carey va susţine, începând din luna octombrie, un nou turneu mondial

Mariah Carey va susţine, începând din luna octombrie, un nou turneu mondial

DISTRIBUIȚI

Cântăreaţa Mariah Carey va susţine, începând din luna octombrie, un nou turneu mondial, prin care artista americană îşi va promova cel mai recent album de studio, „Me. I Am Mariah…The Elusive Chanteuse”, lansat pe piaţă în mai, potrivit Mediafax.

 

Acest turneu mondial, primul pe care cântăreaţa îl va susţine după 2006, va debuta cu un concert care va avea loc în Japonia, pe 4 octombrie, la Makuhari Messe Arena din Tokyo, informează music-news.com. Japonia este de altfel o ţară în care artista americană este extrem de apreciată şi în care albumele ei s-au vândut în peste 20 de milioane de copii.

 

„Vreau să împărtăşesc cu fanii mei toată spontaneitatea şi emoţia pe care le-am pus în acest album. Eu obişnuiesc să compun tot timpul piese noi, aşadar să nu fiţi surprinşi dacă veţi asculta un cântec nou pe care l-am compus chiar cu o noapte înainte de show-ul din oraşul vostru”, a declarat cântăreaţa americană.

 

După show-ul iniţial, din Tokyo, noul turneu mondial al artistei va continua cu un concert la Yokohama Arena, pe 6 octombrie. Apoi, secţiunea asiatică a turneului va cuprinde concerte în China, Malaysia, Singapore şi Filipine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.