Acasă Life Miss Gibraltar, aleasă Miss World 2009

Miss Gibraltar, aleasă Miss World 2009

Miss Gibraltar, Kaiane Aldorino, în vârstă de 22 de ani, a fost aleasă Miss World 2009, învingând alte 112 canditate în cadrul unei competiții care a avut loc sâmbătă în Africa de Sud, informează AFP.
„Mulțumesc, Africa de Sud, este cel mai frumos moment din viața mea“, a spus ea.
Pe locul al doilea în competiție s-a plasat reprezentanta Mexicului, Perla Beltran, în timp ce Thatum Keshwar, reprezentanta Africii de Sud, s-a clasat pe locul al treilea. Competiția a avut loc sâmbătă la Midrand, regiune limitrofă din nordul Johannesburgului. Ceremonia, găzduită de prezentatoarea chineză Angela Chow, a inclus numeroase dansuri ritmate, coruri și orchestre locale și a fost urmărită de circa un miliard de persoane din întreaga lume. Miss World 2008, rusoaica Ksenia Suchinova, i-a înmânat coroana câștigătoarei de anul acesta. Candidatele intrate în concurs cu speranța de a fi desemnate drept cea mai frumoasă femeie din lume au sosit în Africa de Sud pe 14 noiembrie. Pe parcursul șederii în această țară, ele au vizitat parcuri naturale și cele mai mari atracții turistice. Miss India, Pooja Chopra, a fost extrem de apreciată de public și a câștigat premiul pentru regina frumuseții care a avut cele mai importante activități de caritate în țara ei. Miss Marea Britanie a fost supranumită „Barbie luptătoarea“ de presa din țara sa. Katrina Hodge, în vârstă de 22 de ani, înrolată în armata britanică din Irak, a obținut o lună de permisie pentru a participa la competiție. Kerenina Sunny Halim, Miss Indonezia, a fost eliminată după ce a fost în centrul unei bătălii judiciare de ultimă oră, presa sud-africană făcând referire la apartenența ei la o biserică americană, The Family International, care este acuzată de abuzuri sexuale asupra copiilor. Organizația Miss World a încercat – fără succes – să obțină, în justiție, interzicerea publicării articolului pe site-ul ziarului sud-african „Mail and Guardian“. Capitala sud-africană, Johannesburg, a cheltuit 12 milioane de dolari pentru a găzdui concursul. Următoarea competiție, pentru alegerea Miss World 2010, va avea loc în Vietnam.
Prima Miss World din lume a fost suedeza Kiki Hakansson, în 1951. Pe de altă parte, India și Venezuela au avut, până acum, cele mai multe câștigătoare, câte cinci fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.