Acasă Life Nuțu Cămătaru vrea să fie învoit din închisoare pentru a merge la...

Nuțu Cămătaru vrea să fie învoit din închisoare pentru a merge la nunta lui Florin Salam

DISTRIBUIȚI

Nuţu Cămătaru vrea să iasă din puşcărie pentru a merge la nunta manelistului Florin Salam. Naşul de cununie este chiar fratele interlopului, Sile Cămătaru.

Deocamdată, nu a fost făcut niciun demers în acest sens. Totuşi, urmează să fie făcută o astfel de solicitare.

Nuţu Cămătaru îşi doreşte să fie prezent la această nuntă, deoarece acest eveniment se anunţă ca fiind „nunta anului”, cel puţin în rândul cântăreţilor de manele, iar Nuţu Cămătaru nu ar avea cum săp lipsească de la un asemenea eveniment, având în vedere şi relaţia pe care o are cu Florin Salam, dar şi faptul că fratele său, Sile, va fi naş la această cununie.

Sunt însă foarte puţine şanse ca Nuţu Cămătaru să obţină un răspuns pozitiv la cererea sa, având în vedere regulile clare în acest sens. Oricare deţinut poate să solicite eliberare pentru 24 ore sau pentru câteva zile doar în cazul unui deces în familie sau al unei rude foarte apropiate sau dacă deţinutul respectiv este încarcerat în regim deschis, cazuri în care are dreptul de a ieşi din penitenciar.

Nu este cazul însă pentru Nuţu Cămătaru. Nunta lui Florin Salam este programată să aibă loc anul viitor, dar deocamdată nu a fost programată şi data când aceasta va avea loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.