Acasă Life O nouă telenovelă pesedistă: păpușa lui Dragnea joacă politicienii infractori pe degete

O nouă telenovelă pesedistă: păpușa lui Dragnea joacă politicienii infractori pe degete

DISTRIBUIȚI

Decembrie 2012. Liviu Dragnea își bagă în Camera Deputaților secretara: vâlceanca Elena-Cătălina Ștefănescu, deputată de Teleorman, 24 de ani, absolventă a Facultății de limbi şi „literature”(așa a scris domnia sa în CV) străine, Universitatea Bucureşti. În CV-ul său postat pe cdep.ro, aceasta declară și că între 13 și 24 de ani a absolvit Institutul Pușkin din Moscova. Oare să fie foarte deșteaptă dacă la 13 ani a fost admisă la Pușkin, să fie foarte proastă de i-au trebuit 11 ani să absolve sau să fie foarte indolentă și să o doară-n paișpe de CV-ul care oricum nu o recomanda pentru deputăție? Și asta nu e tot. Cătălina e membră a Comisiei Juridice.  Presa a surprins la un moment dat un schimb de sms-uri între deputata PSD și Liviu Dragnea: „Vreau să vă cer sfatul! Vreau să fac un discurs despre Tom şi Jerry”, scria pe telefon Cătălina Ştefănescu la alegerile PSD Vâlcea.
„Sigur, la ce se întâmplă aici este exact ce lipseşte”, i-a răspuns interlocutorul, salvat în agendă ca APL. „Nu pentru aici, pentru Parlament. Am avut marţi o declaraţie”, îi răspunde Cătălina Ştefănescu. Tânăra a negat că ar fi vorbit cu Dragnea dar acesta a recunoscut că el era interlocutorul.
Mama Cătălinei, Cristiana Barbu, parașutată de Dragnea în fruntea ANOFM, a absolvit un liceu industrial din Râmnicu Vâlcea. A intrat la facultate la 35 de ani și a absolvit la 39 de ani. Licențiată în drept a „renumitei” facultăți Spiru Haret din Râmnicu Vâlcea, Barbu susține că astfel a devenit juristă.
Făcută deputat de Dragnea, Cătălina începe o relație sentimentală cu beizadeaua PCJ Prahova Mircea Cosma, deputatul Vlad Cosma. Acesta intră în vizorul procurorilor i se pune sechestru pe avere și pe salariul de deputat. Cătălina se reorientează către senatorul Dan Șova cu 15 ani mai mare, cu care începe o relație. Șova are un copil dintr-o relație dar nu a mai fost căsătorit.

CITEȘTE CUM și-a băgat ȘOVA amanta în MAE și a trimis-o la Ambasada din Londra. Ascultă cât de prost vorbește ea engleza.

Ziarul Click a anunțat în urmă cu două zile că Șova și Ștefănescu se vor căsători în toamnă. Cătălina a negat căsătoria iar Dan Șova a remis presei un comunicat penibil pentru un politician dar deloc surprinzător după episodul cu mirul din Parlament:„Stimata Redacție,

Luând in considerare apariția mai multor articole având drept subiect relația dintre mine si domnișoara Catalina Stefanescu ( „Asta e nunta anului: Dan Sova se însoară” sau „Răsturnare de situație: Nunta anului in politica a căzut” etc) precum si o posibila căsătorie a noastră, va solicit respectos publicarea următorului comunicat:

” Viața noastră personală ( a domnișoarei Catalina Stefanescu si a mea) a fost întotdeauna discreta si decenta si in niciun caz nu a fost si nici nu va putea vreodată deveni subiect de presa. Întrucât, însă, au apărut mai multe articole referitoare la o posibila căsătorie a noastră, țin sa fac următoarele precizări:

Pe Domnișoara Catalina Stefanescu am cerut-o de soție in mod oficial, in urma unei relații serioase si de lunga durata.

Nunta ar fi trebuit sa aibă loc in aceasta toamna.

Din păcate însă, in acest moment, nu este programată nunta si, ca atare, nu exista nicio data stabilită pentru aceasta.

Intr-adevăr, așa cum a spus si domnișoara Catalina Stefanescu, relația noastră este, in aceste zile, „incerta”.

Traversam o perioada mai delicata pe care imi doresc s-o țin departe de ochii presei.

Vina pentru incertitudinea relației si momentul delicat pe care-l traversam îmi aparține integral.

Voi face tot ce depinde de mine pentru a depăși impasul din aceasta relație si pentru a o finaliza printr-o căsătorie pe care, personal, mi-o doresc sincer si pe care o consider absolut fireasca după o relație îndelungata si frumoasa.

Pentru a nu mai exista speculații, dacă finalmente, împreuna cu domnișoara Catalina Stefanescu vom stabili data căsătoriei, vom anunța public acest lucru, printr-un comunicat de presa oficial.”

Cu stima,

Dan Sova”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.