Acasă Life Postul de televiziune History va produce o miniserie despre familia Kennedy

Postul de televiziune History va produce o miniserie despre familia Kennedy

Postul de televiziune prin cablu History va produce miniseria „The Kennedys“, sub forma unui serial cu opt episoade de câte o oră, care vor relata povestea renumitei familii de politicieni americani, informează Reuters. Filmările pentru proiectul TV vor începe în primăvara anului 2010, premiera miniseriei urmând să aibă loc în 2011. Producătorul executiv este Joel Surnow, renumit cineast conservator de la Hollywood. Proiectul marchează prima „incursiune“ a postului History în domeniul programelor de televiziune bazate pe un scenariu.
Miniseria „The Kennedys“ va prezenta viețile lui John și Robert Kennedy, începând cu victoria din 1960 a lui John F. Kennedy la alegerile prezidențiale americane și terminându-se cu asasinarea din 1968 a fratelui său, Robert Kennedy. Episoadele vor conține și o serie de flashbackuri din anii tinereții celor doi frați, prezentând și relația acestora cu tatăl lor, Joe, și cu soțiile lor.
Intriga acestui proiect prezintă o serie de asemănări cu cea din „Nașul“: un tată manipulator și egocentric este hotărât să își trăiască ambițiile politice prin intermediul fiilor săi, care își petrec viețile potrivit voinței acestuia, încercând uneori să devină independenți.

Buget de 25 milioane de dolari

Marile evenimente politice ale anilor 1960 – invazia din Bay of Pigs, criza rachetelor cubaneze, mișcarea pentru drepturi civile – vor fi prezentate în miniserie, dar doar ca un fundal pentru poveștile personale și pentru relațiile dintre cei doi frați sau dintre aceștia și tatăl lor. Cele opt episoade ale miniseriei se vor ține departe de marile săli de conferințe și de discursurile celebre ale membrilor familiei Kennedy, preferând să prezinte în special conversațiile lor private. Documentarea pentru acest proiect nu a fost deloc ușoară, potrivit producătorilor, ținând cont de exigențele postului History pentru acuratețe. Compania canadiană Muse Entertainment va produce miniseria „The Kennedys“, pe baza unui buget de 20-25 milioane de dolari, în colaborare cu Asylum Entertainment. History, cunoscut până în martie 2008 sub denumirea The History Channel, este un post de televiziune internațional care difuzează programe dedicate unor evenimente istorice sau unor personalități, precum și unor fenomene metafizice, pseudoștiințifice și paranormale, adeseori însoțite de observațiile și explicațiile unor istorici, oameni de știință, astrologi și experți în religie, precum și numeroase reconstituiri și interviuri cu martori ai unor evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.