Acasă Life Sandra, într-un super concert la București

Sandra, într-un super concert la București

DISTRIBUIȚI

Sandra revine live la București, pe 2 decembrie, alături de super-grupul său de muzicieni, într-un concert de 90 de minute. Potrivit organizatorilor, German Quality Entertainment, pe 2 decembrie, scena Sălii Palatului va deveni o imensă discotecă a anilor ’80: jocuri de lumini, proiecții, ecran gigantic, dansatori profesioniști și numeroase hituri marca Sandra & Band.

Totodată, Sandra a transmis recent un mesaj publicului român cu ocazia acestui concert. „Pentru frumoasa reîntâlnire cu voi am să vă interpretez cu bucurie toate hiturile și cele mai îndrăgite piese de pe ultimele albume. Abia aștept să ne vedem pe data de 2 decembrie 2014, în București. Vă sărut pe toți!”, a transmis cântăreața, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Biletele sunt deja puse în vânzare online prin eventim.ro, bilete.ro și salapalatului.ro la următoarele prețuri: Categoria VIP — 500 lei (include meet & greet cu artiștii), Categoria I — 300 de lei, Categoria a II-a — 200 de lei, Categoria a III—a—100 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.