Acasă Life Sfaturi pentru a vă asigura o energie pozitivă în locuință

Sfaturi pentru a vă asigura o energie pozitivă în locuință

DISTRIBUIȚI

Un expert Feng Shui vă dă sfaturi adecvate atât pentru a echilibra designul casei voastre, cât și pentru a-l adapta principiilor acestei arte.
Carevox vă dă câteva idei pentru a vă amenaja casa într-un stil Feng Shui, astfel încât acest concept să nu însemne doar susur de fântâni în miniatură și sunete de clopoței agațați la ușă.
Pentru ca energia să curgă liberă în atmosfera casei, cuvintele-cheie sunt evitarea haosului, aerisirea și curățenia regulată. Eliminați tot ce este rupt, deteriorat sau nu utilizați, inclusiv dacă este vorba de cadouri sau obiecte care nu vă mai plac.
Încercați, pe cât posibil, să evitați introducerea de oglinzi în fiecare cameră, deoarece ele derutează energia.
Folosiți-vă de lumea plantelor! Florile proaspete vor aduce vitalitate camerei în care le veți pune. În schimb, florile uscate nu sunt benefice pentru că micșorează nivelul de energie și induc senzația de „mort“.
O atenție deosebită trebuie acordată zonei de intrare în casă. Este foarte important ca încăperea aceasta să fie primitoare și luminoasă, astfel încât oamenii să se simtă fericiți atunci când vin în casa voastră. La intrare nu trebuie pusă nicio oglindă, deoarece aceasta ar induce ideea de „deranj“, dând senzația de aglomerație.
În bucătărie nu trebuie alăturate aragazul, chiuveta și frigiderul, pentru a evita conflictele de elemente. Reprezentând foc și apă, aceste obiecte se opun. Alegeți dulapuri și rafturi cu marginile rotunjite pentru a evita „ruperea energiei“. Coșurile cu fructe proaspete nu trebuie să lipsească din bucătărie, deoarece stimulează energia.
În camera de zi este bine să aranjați scaunele sub formă de cerc, pătrat sau octogon, pentru a da senzația de armonie. Nu luați televizorul ca punct central al sufrageriei, deoarece riscați să petreceți toate serile voastre aici.
Evitați plasarea canapelelor și a scaunelor în spatele ferestrelor sau al ușilor. Covoarele oferă mult confort și ajută în același timp la evitarea stagnării energiei, așa cum ar face o mochetă pusă dintr-un colț în altul. Pentru a evita ruperea energiei pozitive, puneți o plantă de apartament într-un colț al camerei de zi sau pe un raft. Evitați obiectele care obosesc ochiul, precum mărgelele atârnate.
Un colț „de foc“ va conferi mereu cea mai bună energie posibilă. Dacă nu aveți un șemineu, puteți folosi lumânări, felinare sau lămpi.
În dormitor este important să nu aveți dezordine în spațiul de sub pat, pentru a evita stagnarea energiei. Odată cu sosirea serii, trebuie să țineți trase perdelele, care vor încetini trecerea energiei prin ferestre. În acest fel, vă puteți odihni mai bine.
Nu este indicat să țineți în dormitor o oglindă care se reflectă pe pat sau un televizor care va încuraja o „ruptură“ în cuplu.
Baia trebuie să fie întotdeauna uscată și cu un miros proaspăt. Evitați în baie culori precum alb, albastru sau negru. Nu puneți aici fotografii cu cei dragi sau lucruri la care țineți, pentru că înseamnă o lipsă de respect.
La birou, nu este indicat să lucrați cu spatele la ușă sau la fereastră. Evitați să țineți teancurile de dosare pe rafturi suspendate.
Țineți plante la birou, pentru că ele vor absorbi undele emise de aparatele electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.