Acasă Life Trucuri pentru a slăbi fără efort

Trucuri pentru a slăbi fără efort

DISTRIBUIȚI

Zi de zi suntem în mișcare, însă nu reușim să scăpăm de kilogramele în plus. Unul dintre motive ar fi că oricât de mult dorim să scăpăm de ele, continuăm să nu fim atenți la ceea ce mâncăm. „Life 123“ îți oferă câteva sfaturi cu ajutorul cărora să slăbești fără prea mari eforturi. Când îți prepari un sendviș sau o salată, nu mai pune cașcaval sau brânză. Optează pentru muștar în locul maionezei. Nu trebuie să cureți toată farfuria, poți lăsa câteva bucățele în ea dacă te simți sătul. Mănâncă mai puțină carne roșie și mai mult pește, carne de pasăre și consumă mai multe mese vegetariene. Fă un grătar sau fierbe carnea. Orice, numai să nu prăjești.
Orice masă trebuie să aibă trei etape: o supă sau o salată, un fel de mâncare sănătos și un desert. De asemenea, este important să eviți să consumi unt sau margarină pe pâine.
Consumă lapte fără grăsimi. Renunță la sucuri în favoarea apei. Dacă îți este poftă de pizza, nu trebuie să nu mănânci, ci să comanzi una cu un blat subțire și cu multe legume pe ea. Dacă mănânci paste, alege-le pe cele pe bază de sos de roșii.  Simți nevoia de o gumă de mestecat? Alege una fără zahăr. Mergi pe jos 30 de minute pe zi. Dă drumul la televizor pe un post de muzică sau la casetofon și dansează în camera ta. Poți să faci curat și să slăbești în același timp. Spală toate geamurile din casă și vei consuma foarte multe calorii.
Scrie pe o hârtie toate gustările de peste zi și în acest fel o să realizezi cât de mult consumi, și fără rost.
Ai tendința de a mânca atunci când ești supărat, nervos sau stresat? Mai bine dormi 30 de minute. Dormi suficient. Vei avea mai mult control asupra ta, dacă vei dormi cât este necesar.  Nu te cântări prea des. Dacă o vei face, nu vei slăbi de la sine. Cântărește-te o dată pe săptămână. Dacă ești femeie, tricotează sau fă un milieu. Dacă ești bărbat, fă un puzzle sau integrame. Ținând mâinile ocupate, nu vei avea tendința de a mânca. Stabilește câteva țeluri, care te vor ajuta să rămâi motivat. De asemenea, amintește-ți realizările din trecut și vei avea parte de o atitudine „pot să o fac“. Nu face totul singur. Găsește un amic care să aibă același scop ca tine. Când te uiți la televizor, ridică greutăți.  Nu sări peste mese, mai ales peste micul dejun. La masă consumă orez brun, nu alb. Servește cina dintr-o farfurie mai mică, nu din una mare. Vei avea impresia că mănânci mai mult. Consumă multe alimente picante. Experimentează mâncărurile cu multe condimente, ierburi sau alte mirodenii. Fă o listă cu motivele pentru care vrei să slăbești și citește-o de fiecare dată când vrei să mănânci ceva nepotrivit. Găsește modalități pentru a face mai multă mișcare. Mergi pe jos la magazin, urcă scările sau mergi pe jos o stație de mașină. Mergi pe jos sau cu bicicleta și uită pentru câteva zile de mașină. În loc să stai cu copilul în casă, mergi cu el în parc și vei avea parte de o porție de sănătate și de fericire în același timp. Înainte să mergi la cumpărături, mănâncă ceva sănătos și nu vei fi tentat să cumperi multe alimente. Evită alcoolul. Nu ține în casă produse nesănătoase și, astfel, atunci când vei avea poftă de ceva dulce, vei lua un fruct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.