Home Life Un român a intrat de ziua lui în vila din Italia a...

Un român a intrat de ziua lui în vila din Italia a actorului George Clooney

DISTRIBUIŢI

 

Un român în stare de ebrietate a pătruns prin efracţie în vila actorului american George Clooney, situată în nordul Italiei, pe malul Lacului Como, bărbatul reuşind să fure o sticlă de băutură, el explicând că era ziua lui şi căuta bani, scrie ziarul La Repubblica.

 

Bărbatul a sărit gardul şi a pătruns, miercuri seară, în curtea Vilei Oleandra, aparţinând actorului George Clooney. Proprietatea este situată în localitatea Laglio, pe malul Lacului Como, în regiunea Lombardia (nordul Italiei).

 

Bărbatul a luat o sticlă de băuturi alcoolice din bucutăria de vară a proprietăţii, după care a încercat să pătrundă în vilă, forţând uşa de la intrare. A fost observat de o angajată a proprietăţii, care a alertat carabinierii, astfel că suspectul a fost reţinut în scurt timp.

 

Conform ziarului La Repubblica, suspectul este un român în vârstă de 29 de ani, fără domiciliu şi având cazier.

 

George Clooney nu este în Italia în această perioadă, dar în vilă locuieşte personalul de întreţinere.

 

Potrivit Corriere della Sera, bărbatul era în stare avansată de ebrietate. „Este ziua mea, m-am gândit să intru aici. Căutam bani, eram pregătit să incendiez casa”, a declarat suspectul.

 

Presa din Italia speculează că George Clooney urmează să vină curând la proprietatea de pe malul Lacului Como însoţit de logodnica sa, Amal Alamuddin. George Clooney a cerut-o în căsătorie în aprilie pe Amal Alamuddin, o avocată londoneză specializată în drepturile omului originară din Liban, iar căsătoria este programată în septembrie.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.