Acasă Life VIDEO: Alex Velea își declară dragostea în noul single: „Defectul tău sunt...

VIDEO: Alex Velea își declară dragostea în noul single: „Defectul tău sunt eu”

DISTRIBUIȚI

„Toți căutăm iubirea, dar puțini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiționată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiți. Eu sunt unul dintre norocoșii care au găsit-o și vreau să o împărtășesc cu toată lumea. <<Defectul tău sunt eu>> este povestea mea, spusă în cel mai simplu și mai sincer mod: prin muzică”, spune Alex Velea.

{youtube}pZ2SCNtXFyc{/youtube}

După succesul extraordinar al piesei „Din vina ta”, Alex Velea revine astăzi cu un single la fel de sensibil: „Defectul tău sunt eu”. Piesa ne dezvăluie un artist matur, care își asumă și își mărturisește deschis
sentimentele. Avem parte de o nouă poveste, de această dată nu a unei despărțiri, ci a unei mari iubiri.

Artistul, care este și autorul versurilor, folosește un joc de cuvinte într-o declarație de dragoste unică pentru acea persoană specială din viața sa, al cărei singur „defect”, după cum însuși Alex Velea declară,
este că îl face fericit. Muzica este compusă tot de artist, alături de echipa de producători HaHaHa Production: Andrei Mihai, Șerban Cazan, Constantin Bodea și Maxim Chisaru.

Clipul, regizat de Iulian Moga, îi are ca protagoniști pe Alex Velea și Antonia, cea care este și sursa de inspirație a artistului pentru single.

Alex Velea a devenit unul dintre cei mai populari artiști din România, datorită calităților sale vocale, a sound-ului dinamic și a pieselor cu mare priză la public.

„Don’t say it’s over”, „Whisper”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfă tare” sunt doar câteva dintre single-urile cu care artistul a cucerit publicul din România și nu numai. În 2014, Alex Velea a lansat
piesa „Din vina ta”. Cu peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube,  aceasta a fost unul dintre cele mai ascultate single-uri ale acestei veri.

„Defectul tău sunt eu” este un single lansat de HaHaHa Production și Golden Boy Society.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.