Acasă Monden Akcent – filmări la spital

Akcent – filmări la spital

DISTRIBUIȚI

Putem spune că anul 2008 a fost un an al schimbării pentru trupa Akcent, însă povestea de succes a celor trei băieți continuă.
După o perioadă lungă petrecută în studio, în care au compus, punând cap la cap noul proiect, Adi, Mihai și Sorin revin în forță cu single-ul "Stay with me" și cu un album nou-nouț.
Toate piesele incluse pe albumul ce se va lansa în toamnă, reprezintă o etapă de maturizare artistică vizibilă atât în versuri cât și în sound.
Piesa "Stay with me", a fost imediat acceptată, semn că noul single era așteptat atât de fani cât și de radiouri.
Vineri, încă de dimineață, bucureștenii au putut asista la filmarea videoclipului, în regia lui Iulian Moga, care, din dorința de a crea o poveste în ton cu versurile piesei, i-a trasformat pe băieți în trei Cupidoni ai zilelor noastre, ce au ajutat un cuplu de îndrăgostiți să rămână împreună.
Pentru că acțiunea clipului este contra cronomentru, Adi, Mihai și Sorin au fost nevoiți să alerge pe tot parcursul filmărilor însă efortul a meritat, povestea fiind una cu happy-end.
Clipul nu a fost unul lipsit de picanterii, fata din rolul principal suferind o cădere de calciu chiar în incinta spitalului unde s-a filmat o parte a videoclipului.
Adrian Titieni, profesorul de actorie al lui Adi, a fost încântat de scenariu și mai ales de posibilitatea de a apărea în clip alături de elevul său.
În continuare, Akcent este una dintre cele mai cerute trupe românești de peste hotare, dovadă fiind numeroasele concerte din Rusia și Polonia, băieții pregătind săptămâna trecută, pentru fanii polonezi, chiar și o altă variantă de videoclip.
Revenind la "Stay with me", clipul va fi gata în câteva zile, așa că, fiți pregătiți pentru o nouă filă din povestea Akcent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.