Acasă Monden Amy Winehouse preferă vata de zahăr cu cocaină

Amy Winehouse preferă vata de zahăr cu cocaină

DISTRIBUIȚI

Amy Winehouse, câștigătoare a cinci premii Grammy, a fost văzută recent consumând vată de zahăr presărată cu cocaină, potrivit unei surse apropiate cântăreței britanice, informează dailymail.co.uk.
Amy Winehouse a plătit suma de 700 de lire sterline (875 de euro) pentru o mașină de fabricat vată de zahăr și a fost văzută de multe ori adăugând praf de cocaină deasupra acestui desert, pe care artista l-a denumit "prăjituri și cocaină".
O sursă apropiată cântăreței a declarat publicației "News of the World" că această rețetă i-a fost dată artistei de un prieten. "Mașina de făcut vată de zahăr era mândria și bucuria lui Amy, dar Mike s-a gândit că ar fi amuzant să-i dea ceva special", a declarat aceeași sursă. "El și niște prieteni au adăugat niște praf de cocaină în mixer, iar Amy a început să mănânce înainte să știe ce făcuseră băieții. Ea crede că e normal să facă asta", a continuat aceeași sursă.
Amy Winehouse, care se luptă cu dependența de droguri de mult timp, a avut un an dezastruos. Consumul de stupefiante și stilul de viață nesănătos i-au afectat înfățișarea, iar în prezent, artista arată mult mai în vârstă decât cei 25 de ani ai săi.
În luna iunie, ea a fost avertizată de medici "să renunțe la droguri, altfel va muri", iar la sfârșitul lunii iunie, a fost diagnosticată cu emfizem pulmonar în stadiu incipient. La puțin timp după ce s-a externat, artista a fost văzută fumând o țigară.
Tot în acest an, în luna aprilie, Winehouse a fost arestată de poliție pentru agresiune. Cântăreața pălmuise un bărbat într-un club de noapte. Deși a fost investigată de ofițerii de poliție, plângerea a fost retrasă.
Astfel, în ultimul an, Amy Winehouse, autoarea albumului de succes "Back to Black", a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreața cu o voce excepțională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendința de automutilare, anorexie și bulimie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.