Acasă Monden Andreea Mantea, cerută în căsătorie de iubitul ei

Andreea Mantea, cerută în căsătorie de iubitul ei

DISTRIBUIȚI

Perseverenții înving. Pe această regulă se bazează Andrei Țårdea, scrie vdtonline.ro. Aflat în plin proces de divorț cu soția Alexandra, omul de afaceri trăiește frumoasa poveste de iubire cu Andreea Mantea la intensitate maximă. Grăbit ca orice îndrăgostit, intenționează să se însoare cu superba vedetă Playboy cåt mai repede cu putință.
Din păcate pentru el, se pare că prima dată a primit un răspuns negativ. Ambițios din fire, vrea să mai încerce odată. De această dată, din postura de bărbat liber. „Am cerut-o de nevastă, e adevărat. Și, după divorț, o să o mai cer o dată. Sper să primesc un răspuns pozitiv, iar eu și Andreea Mantea să ne căsătorim cåt mai curånd“, explică Andrei în revista „Star“.
Pånă la eventuala nuntă, rămåne de rezolvat o altă problemă. Divorțul. Nerăbdător, afaceristul speră să scape cåt mai repede din „jug“. Pånă atunci, nu ratează nicio ocazie de a-și ironiza soția: „Nu e adevărat că am amenințat-o. Să fim serioși, cum pot eu să o ameninț?! Dacă mă dau o dată la ea, face pe ea. Tot ce-mi doresc este să se termine o dată pentru totdeauna scandalul ăsta. Nu mă interesează absolut deloc și nu vreau să vorbesc despre ea“. Cåt despre o eventuală împăcare cu femeia căreia i-a jurat iubire veșnică – nici vorbă. „Eu? Cu ea? Niciodată! Dacă ar fi ultima femeie de pe Pămånt și ar trebui să perpetuăm specia, pe bune că s-ar termina lumea“, exagerează tånărul amorez.
Ce părere are însă iubita lui despre toate aceste lucruri?! Ei bine, Andreea a încetat de mult a mai discuta despre soția lui Andrei și preferă să își arate dragostea în mod direct, nu prin cuvinte. A făcut-o luni seară, la prezentarea colecției „Flower, flower“ a Lizei Panait. Coincidență sau nu, focoasa brunetă a apărut pe scenă îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă, lucru care l-a emoționat pånă la lacrimi pe iubitul ei, aflat în primul rånd. Iar finalul numărului a fost pe cinste.
După ce a defilat pånă la capătul podiumului, vedeta Antenei 1 s-a oprit în dreptul lui Andrei și i-a aruncat buchetul de mireasă, ca semn al iubirii ce i-o poartă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.