Acasă Monden Andreea Spătaru, primul „iepuraș” gravid

Andreea Spătaru, primul „iepuraș” gravid

DISTRIBUIȚI

Am trăit să o vedem și pe asta! Andreea Spătaru a bifat pictorialul nud cu numărul patru în revista iepurașului cu papion, scrie vdtonline.ro. Spre deosebire însă de precedentele trei, materialul din ediția de mai a celebrei publicații pentru bărbați este unic în Romånia, frumoasa blondă fiind prima femeie gravidă din țara noastră care pozează nud pentru „Playboy“.
Însărcinată în luna a șaptea, Andreea a acceptat oferta „iepurașului“ fără a fi stat mult pe gånduri. Ce-i drept, a dat sfoară în țară încă de prin martie că intenționează să facă acest lucru. Iar telefonul nu a întårziat să îi sune.
Revenind la materialul în sine, este vorba despre un nud complet, intitulat, plastic, „Andreea Spătaru – Frumusețe și puritate“. Iar explicația este următoarea: „Nu poate exista nimic mai frumos pe Pămånt!
Miracolul unei noi vieți celebrează frumusețea, iar viitoarea mămică vrea să împărtășească tuturor marea bucurie pe care o trăiește“.
O replică, totuși, care poate îngroșa mai degrabă, decåt subția, råndul contestatarilor. Cum-necum, pictorialul este deja pe piață, iar Andreea își numără, fericită, banii primiți. Trei mii de euro pentru două zile de pozat. Pe vreme de criză, o adevărată afacere!
Prin această a patra apariție a viitoarei mămici în publicația cu pricina, constatăm un fapt interesant. Răzvan și Dani sunt adevărați „generatori“ de iepurași. Toate asistentele lor matinale – Andreea Spătaru, Andreea Mantea și Daniela Crudu – au pozat în „Playboy“. Cine oare va urma?!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.