Acasă Monden Anna Lesko: Dacă Elan mă înșeală, îl omor…

Anna Lesko: Dacă Elan mă înșeală, îl omor…

DISTRIBUIȚI

Fetele frumoase adoră să fie curtate și cucerite ca la carte. Chiar și în zilele noastre, în care prințul poate fi înlocuit cu un om de afaceri, calul cu o mașină scumpă și prințesa cu o cåntăreață sexy, după cum scrie vdtonline.ro.

Aceasta este viziunea frumoasei Anna Lesko despre amor. După ce și-a încercat norocul cu Zmeul și cu Pråslea, Sånziana basarabeancă și-a găsit în sfårșit fericirea în brațele cavalerului Elan Schwartzenberg. În numărul de iunie al revistei „The One“, tånăra vorbește, în termeni extrem de plastici, despre relația cu fostul soț al Mihaelei Rădulescu. „Pe vremuri, cavalerii apăreau în viețile domnițelor pe cal… și tot pe cal plecau la război, iar ele așteptau la castel brodåndu-le o rubașcă… În zilele noastre, el a apărut acum opt ani, la mare, pe un ATV, preț de o clipă… Acum cåteva luni, a revenit pe un Mustang cu care dă roată castelului, scăpåndu-l, din cånd în cånd, în șanțuri…“, povestește Anna.
Transpunåndu-se în pielea domniței, cåntăreața își atenționează însă cavalerul și chiar îl amenință că îl va otrăvi dacă îl prinde cu alta. „Castelana l-a urmărit cu drag și amuzament, dar știind în sinea ei că, dacă va mai derapa cu Mustangul în viitor, îl va trata la ceas de seară cu o porție de cianură“, își continuă vedeta inedita povestire.
Da, pentru Anna Lesko basmul trebuie să aibă un final fericit, orice ar fi. Și poate că va avea. O singură întrebare, însă. În povestea sexoasei Castelana, ce rol joacă Elena Hueanu?!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.