Acasă Monden Anna Lesko: „Iri m-a învățat să prind pește…”

Anna Lesko: „Iri m-a învățat să prind pește…”

DISTRIBUIȚI

A fost cuplată cu bărbați unul și unul, de la junele Codin Maticiuc, la mai puțin tinerelul Irinel Columbeanu. Iată însă că Anna Lesko crede în destin și iubește din coincidență. Așa l-a întâlnit pe Elan Schwartzenberg, bărbatul care i-a furat de câteva săptămâni inima, după cum susține vdtonline.ro.
Deși prietenii ei anunță o eventuală nuntă pentru viitorul nu prea îndepărtat, moldoveanca de origine ucraineană crede în eficiența pașilor mici, dar siguri. Probabil trecutul ei amoros, destul de tumultuos, îi este un bun profesor. „Mă cunosc cu Elan de multă vreme, suntem liberi amândoi, majori și vaccinați. Acum nu vă pot povesti multe despre asta, deoarece ne descoperim reciproc, suntem abia la început. Testăm cu grijă următorul pas“, explică vedeta în revista „Story“.
Anna povestește și modul în care l-a cunoscut pe Elan, „din pură coincidență, ne-am intersectat și ne-am uitat în stânga, în dreapta, nu era nimeni, nu mai eram angrenați în nici o relație, eram doar noi doi“. Totodată, basarabeanca susține că o respectă „foarte tare“ pe fosta soție a iubitului ei, cu care nu s-a certat niciodată.
Curajoasă din fire, cântăreața vorbește și despre factorul financiar. Mărturisește că nu iubește din interes și că știe și poate să își câștige singură existența: „Nu am nevoie de sponsori, câștig din muzică mai mult decât unii capi de familie, am casă, mașină și mă pot întreține singură“. Nu de alta, dar a avut un profesor pe cinste, în persoana lui Irinel Columbeanu: „Nu mi-a dat pește, m-a învățat să prind pește, iar astăzi sunt total independentă financiar“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.