Acasă Monden Asistenta lui Capatos – pictorial sexy realizat cu telefonul mobil

Asistenta lui Capatos – pictorial sexy realizat cu telefonul mobil

DISTRIBUIȚI

Deși are doar 19 ani, Loredana Chivu devine, treptat-treptat, un nume de prim rang în show-biz-ul autohton. Recent, frumoasa asistentă a lui Dan Capatos a scris o veritabilă pagină de istorie, fiind protagonista primului pictorial realizat cu telefonul mobil în țara noastră, scrie vdtonline.ro.
Tânăra născută în Oltenița a pozat pentru revista „Maxim“, iar ședința foto a fost una cu totul și cu totul inedită. În afară de faptul că este vorba despre prima apariție a Loredanei într-o revistă autohtonă, pictorialul cu pricina a fost realizat nu de un fotograf profesionist, ci de unul amator, ales prin tragere la sorți din råndul cititorilor revistei.
În plus, pozele au fost făcute cu un telefon mobil.
Valentin Mircoi, bărbatul căruia soarta i-a surås pentru a o trage în poză pe blonda lui Capatos, s-a descurcat de minune și se declară de-a drepul privilegiat că a luat parte la această ședință unică în Romånia. „A fost bine, plăcut, deloc obositor.
Fata a fost frumoasă, dar nu încape vorba de emoții în fața unei fete semi-dezbrăcate. Poate dacă era dezbrăcată…“, povestește fotograful de conjunctură, în „Maxim“.
Păstrånd masca de „macho“, Valentin susține că Lori nu l-a impresionat.
Motivul – asistenta are silicoane. „Loredana este o fată frumoasă, dar apreciez mult mai mult naturalețea și sensibilitatea unei fete. Nu mă pot gåndi la o relație, fie ea și pasageră, deoarece suntem din lumi total diferite“, a conchis tånărul, care s-a întors acasă doar cu telefonul, nu și cu „muza“…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.