Acasă Monden Ayan rămâne deocamdată la Mihaela

Ayan rămâne deocamdată la Mihaela

DISTRIBUIȚI

Judecătoria Sectorului 1 București a decis ca fiul fostului cuplu Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg să rămână în încredințarea mamei, instanța respingând acțiunea tatălui.
Elan Schwartzenberg poate face recrus la Tribunalul Capitalei.
Judecătoria Sectorului 1 a finalizat marți seară, după șase ore, audierile în dosarul în care Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, cere custodia copilului până la finalizarea procesului privind încredințarea minorului.
La termenul de marți al procesului, instanța a audiat patru martori, iar avocații au pus concluzii privind persoana la care trebuie să rămână copilul pe perioada în care se va judeca pe fond acțiunea intentată de Elan Schwartzenberg Mihaelei Rădulescu, în care cere încredințarea minorului.
La ieșirea din sala de judecată, avocatul Mihaelei Rădulescu, Iancu Toader, a spus că, în opinia sa, a fost un proces dificil din cauza duratei mari petrecute la audieri.
Astfel, a arătat avocatul, marți au fost audiați patru martori – doi ai Mihaelei Rădulescu, doi ai omului de afaceri Elan Schwartzenberg. Numele martorilor nu au fost făcute publice de avocat, care a adăugat că procesul a decurs greoi din cauza „numeroaselor probe“ prezentate instanței, dar și din cauza pledoariilor.
Judecătoria Sectorului 1 a respins Ordonanța preșidențială înaintată de Elan Schwartzenberg privind încredințarea minorului Ayan.
Ordonanța preșidențială este o procedură specială în temeiul căreia instanța de judecată poate dispune măsuri vremelnice, în cazuri urgente, pentru: păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere; prevenirea unei pagube iminente și care nu s-ar putea repara; înlăturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.