Acasă Monden Botezatu: „Bianca a fost suficient de nebună să-mi înțeleagă toate nebuniile”

Botezatu: „Bianca a fost suficient de nebună să-mi înțeleagă toate nebuniile”

DISTRIBUIȚI

Cătălin Botezatu retrăiește la fiecare apariție televizată povestea de iubire consumată între el și  Bianca Drăgușanu, dezvăluind de fiecare dată amănunte din timpul relației lor sau sentimentele care i-au legat. Designerul a rămas marcat de tumultuoasa relație pe care a avut-o cu fosta asistentă a lui Capatos și nu de puține ori a declarat că s-ar împăca cu aceasta sau că a iubit-o foarte mult. Deși Bianca este fericită alături de fotbalistul Adrian Cristea, Bote pare să nu-și mai fi găsit liniștea și, mai ales, o altă iubire, de când s-a despărțit de ea.
Prezent la show-ul lui Capatos, Cătălin Botezatu, a dezvăluit că Bianca Drăgușanu îi lipsește din mai multe puncte de vedere, deoarece ea era singura persoană care reușea să îl înțeleagă. Potrivit designerului, Bianca era suficient de nebună încât să-i înțeleagă și lui toate nebuniile. De asemenea, Bote spune că fosta iubită l-a completat, însă a precizat că, deși îi duce dorul, Bianca este un subiect închis. „Bianca îmi lipsește din multe puncte de vedere, dar este un subiect închis. Ea era femeia care m-a completat, căreia i-am spus în toate felurile, iubită și așa mai departe, care a fost suficient de nebună încât să-mi înțeleagă toate nebuniile”, a declarat Bote la „Un show păcătos”.
Totodată, vedeta a mărturisit că nu a mai iubit pe nimeni de doi ani de zile și că se gândește să renunțe la tot ceea ce are în prezent pentru a avea parte de o viață liniștită. „Mă gândesc să renunț la tot pentru a avea o viață liniștită. Nu am mai iubit de doi ani”, a completat el. Acesta se bucură în prezent de succes pe plan profesional, după ce a lansat un audiobook care s-a vândut foarte bine, învingând bibliografia lui Steve Jobs, dar cariera pare să nu mai fie de ajuns pentru fericirea lui, Bote resimțind din greu lipsa de afecțiune de pe plan personal.
Pe de altă parte, Botezatu a mai precizat că are foarte puțini prieteni adevărați și că li se confesează lor atunci când simte nevoia. „Mă consult cu Cleo, e prietena mea cea mai bună, cu ea vorbesc de toate. Mă consult cu Joshua când vine vorba de afaceri. Am puțini prieteni, vreo patru”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Georgiana Moroșan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.