Acasă Monden Cheia succesului Andreei Tonciu: Sunt frumoasă și inteligentă(?!)

Cheia succesului Andreei Tonciu: Sunt frumoasă și inteligentă(?!)

DISTRIBUIȚI

Practică modelingul de la 14 ani, a devenit cunoscută odată cu relația „interzisă“ cu fotbalistul Cristi Pulhac și ca prezentatoare a rubricii meteo în ziarul central care a promovat-o și pe Simona Sensual. Recent, a reajuns în atenția presei, după ce a fost concediată în direct de Adriana Bahmuțeanu, după cum precizează vdtonline.ro.
Este Andreea Tonciu. Unii consideră că face parte dintre cele mai de succes manechine din Romånia. Totul este aproape perfect, în afară de un singur aspect, din cauza căruia s-a ales și cu o poreclă pe cinste, din partea lui Bahmu: „Năsoasa“. Cum-necum, Andreea este o femeie de succes. Reușită care, spune ea, se datorează celor două calități care o caracterizează, „inteligența și frumusețea“, după cum a mărturisit modelul într-un interviu acordat revistei „Star“. În continuarea confesiunii, sexoasa brunetă a ținut să precizeze că este pasionată de dans și de călătorii – clasic, nu?! – că obișnuiește să citească Mihai Eminescu, poetul ei preferat, că personalitățile pe care le admiră cel mai mult sunt, atenție!, Brad Pitt și Pamela Anderson, că îi este frică de pisicile negre și că, dintre toate, cel mai grav lucru care i s-ar putea întåmpla ar fi „să-mi pierd iubitul“. Existența vedetei este guvernată de un principiu pe cinste. „Nu fac compromisuri decåt dacă merită“, explică Andreea. Iar motto-ul ei de viață este următorul: „Să arăt bine și să fiu sexy!“.
Întrebată ce-i lipsește din viață, bruneta răspunde, fără a sta pe gånduri: „Nimic!“. În plus, susține sus și tare:“Sunt un om foarte fericit!“. Vorba ceea: fericiți cei săraci cu duhul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.