Home Monden Claudia de la Sexxy a trecut la abstinență

Claudia de la Sexxy a trecut la abstinență

DISTRIBUIŢI

Sexy, frumoase, celebre, dar fără noroc în pat! La doar puțin timp după ce presa britanică a dezvăluit faptul că superba Jordan nu a mai făcut dragoste de mai bine de doi ani de zile, a noastră Claudia Pătrășcanu susține că trăiește și ea în abstinență de ceva vreme, potrivit vdtonline.ro.
De șase luni, mai precis. Și acesta este doar începutul! Nu putem să nu ne întrebăm de ce. Ei bine, a mărturisit însăși cåntăreața, în timpul emisiunii „Stele sub lupă“ de pe Antena 2. De „vină“ pentru decizia fostei componente a trupei Exotic este fostul iubit, Valentin.
Claudia s-a iubit preț de mai bine de un an cu prosperul afacerist din Giurgiu. Și, tocmai cånd credea că și-a găsit jumătatea și că se va mărita cu prietenul ei, neprevăzutul a intrat în scenă. Valentin i-a prezentat, ferm, o pereche de papuci, cu explicația deja clasică: „M-am împăcat cu fosta mea iubită“.
Lăsată cu ochii în soare, solista s-a decis: Abstinență, nene! Iar decizia este cu atåt mai surprinzătoare, cu cåt sexoasa Claudia nu vrea să mai audă de sex pånă nu vede inelul de logodnă pe deget. „Am decis să nu mai fac dragoste cu nimeni pånă cånd nu voi găsi un partener serios, alături de care să am o relație stabilă. Mi se pare inutil să fac sex cu oricine și pot trăi și în abstinență. O să fac sex numai cu persoana cu care mă voi căsători“, a explicat cåntăreața.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.