Acasă Monden Costum de cad?â?Ñnă pentru Daniela Crudu

Costum de cad?â?Ñnă pentru Daniela Crudu

DISTRIBUIȚI

Iubitul de 36 de ani al Danielei Crudu ar putea cåștiga oricånd titlul de cel mai fericit bărbat din Romånia. Asta pentru că Bogdan se poate lăuda cu faptul că împarte același pat cu una dintre cele mai sexy femei din țara noastră, potrivit vdtonline.ro.
Lupul își schimbă părul, dar năravul ba! Avånd ani de zile de experiență ca animatoare în cluburi de noapte, colega lui Răzvan și Dani i-a făcut iubitului ei un cadou cu totul și cu totul aparte. Pasionată de dans, Daniela și-a achiziționat din Turcia un costum de cadånă.
S-a întåmplat în mini-vacanța de Paște, pe care cei doi amorezi și-au petrecut-o pe pămånt otoman. Într-un bazar din Istanbul, o superbă rochie orientală, din material transparent, cu voal auriu și bănuți aplicați din loc în loc, i-a făcut imediat cu ochiul brunetei. Să nu credeți însă că Daniela și-a cumpărat costumul cu una, cu două! Se spune despre turci că sunt cei mai buni negociatori. Ei bine, asta pånă la apariția frumoasei Crudu. „Și-a luat un costum de cadånă ca să danseze special pentru iubitul ei. S-a amuzat teribil la negocieri. După caz, vorbea cu turcii și în romånă și în engleză. La final, a plătit în jur de 100 de lire turcești, adică a obținut o reducere substanțială“, după cum a declarat  un apropiat de-al Danielei, în „Cancan“.
Conform sursei citate, ajunsă în Romånia, sexoasa „vecină“ nu s-a grăbit să își pună planul în aplicare, spunåndu-i iubitului că așteaptă o ocazie specială. Nerăbdător ca orice bărbat, „Dl. Rulment“ a luat imediat măsuri. Și, ca prin minune, mama lui s-a însănătoșit brusc și a fost nevoită să plece din casa lui, din Buftea. Vilă în care, de două-trei zile, s-a mutat din nou Daniela. Ei, să fie această o ocazie specială?!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.