Acasă Monden Delegatia Romaniei la Eurovisionul cultural, in tara lui Mozart

Delegatia Romaniei la Eurovisionul cultural, in tara lui Mozart

DISTRIBUIȚI

Dupa trei luni de pregatiri intense, delegatia Romaniei la Eurovision Young Musicians (EYM) 2006 a ajuns, vineri, la Viena. Pianista adolescenta Alina Bercu este insotita la marea competitie europeana de mama ei, de profesoara Stela Dragulin, mentorul sau, de echipa TVR, din care fac parte directorul TVR Cultural, Daniela Zeca Buzura, managerii de proiect Adriana Rogovschi si Ileana Ploscaru, directorul de imagine Geo Tuica.

Inainte de a pleca spre Austria, Alina a sustinut doua concerte de pregatire – unul la Hamburg, altul la Bucuresti. Pentru ca salile de repetitii de la Conservatorul din Viena se deschid abia azi, Alina a studiat la Serviciul Cultural Roman. -Desi organizatorii au stabilit initial ca doar sapte dintre cei 18 tineri muzicieni sa mearga in finala, exista sanse mari ca juriul sa decida ca inca doi concurenti sa aiba acces la gala, data fiind calitatea extraordinara a tuturor concurentilor-, a explicat Adriana Rogovschi, realizator tv.

Semifinala va fi inregistrata de echipa TVR Cultural si transmisa integral dupa finalizarea concursului. In ceea ce priveste finala EYM, aceasta va fi inclusa in emisiunea -Tema de vineri-, beneficiind de comentariul Danielei Zeca Buzura si al Adrianei Rogovschi. De asemenea, echipa aflata la Viena va avea patru interventii telefonice la Jurnalul Cultural pentru a prezenta informatii despre derularea evenimentului si programul Alinei, reprezentanta noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.