Home Monden Dragoste si muzica la Romania 1 si TVR 2

Dragoste si muzica la Romania 1 si TVR 2

DISTRIBUIŢI

Acest weekend coincide cu sarbatoarea Dragobetelui, adica Valentine*s Day-ul romanesc, drept pentru care grilele posturilor Romania 1 si TVR 2 abunda de emisiuni care imbina dragostea cu cantecul de dragoste.


Astfel, incepand de azi, iubitorii de muzica primesc o dubla provocare: pe de-o parte, Festivalul Cantecului de Dragoste, care isi are primul act (concursul) intre orele 14.20 si 16.00, urmand ca duminica sa se incheie cu gala laureatilor si recitalurile trupelor Saragosa Band si Dream Planets (de la aceeasi ora), iar pe de alta parte, a doua selectie a concursului Eurovision 2003, care isi va desemna ultimii sase finalisti pentru show-ul de pe 1 martie.

In aceasta seara (sambata), vor intra in competitie Centrul Civic, Malina Olinescu, Latin Expres, Aurelian Temisan, Genius, Costi Ionita, Alexandra Ungureanu, Bogdan Bratu, Nicola, Open, Oana Sarbu si Hara, cu speranta unui loc calificant in ultimul act al luptei pentru Eurovision 2003.

Duminica, in timp ce la Romania 1 se va desfasura gala laureatilor Festivalului Cantecului de Dragoste, pe TVR 2 veti putea urmari un show inedit, transmis in direct de la clubul -Nemo-.

Pornind de la sloganul -Trebuie doi pentru o iubire-, incepand din 16 februarie, Claudiu Bleont si Luminita Anghel au adus la TVR 2 in fata telespectatorilor, in fiecare zi, cate un strop de iubire, prezentand cele mai frumoase povesti de dragoste ale unor tineri.

Duminica de la ora 13.35, Claudiu si Luminita vor fi gazdele celor sapte cupluri care vor participa la concursul pentru alegerea celei mai frumoase povesti de dragoste.

Juriul va fi format din telespectatorii TVR 2, care vor putea vota prin linii telefonice special deschise pentru ei.

Norocoasa pereche castigatoare va primi premii surpriza, iar telespectatorii vor primi in dar un spectacol sustinut de sapte trupe si artisti de valoare: Directia 5 (cu o piesa de dragoste in prima auditie), Iris, Bere Gratis, Pepe, Andra, Cream si Bogdan Bradu.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.