Acasă Monden Dustin Hoffman și-ar fi dorit să se însoare cu Barbra Streisand

Dustin Hoffman și-ar fi dorit să se însoare cu Barbra Streisand

DISTRIBUIȚI

Actorul american Dustin Hoffman, în vârstă de 71 de ani, a mărturisit că se gândește deseori la cum ar fi fost viața sa dacă s-ar fi însurat cu actrița
și cântăreața Barbra Streisand, informează site-ul femalefirst.co.uk.
Dustin Hoffman, care are patru copii cu soția lui, Lisa Gottsegen, a cunoscut-o pe Barbra Streisand în anii ’50, când amândoi se aflau la începutul carierei.
„Când am început cursurile de actorie la New York aveam o bursă specială și singura care mai avea o astfel de bursă era Barbra Streisand. Așa ne-am cunoscut și am devenit prieteni, iar de-a lungul timpului ne-am întâlnit de multe ori. Apoi, într-un final, am fost amândoi distribuiți în filmul „Doi cuscri de coșmar/ Meet the Fockers“, în 2004, unde am interpretat un cuplu“, a declarat Hoffman.
„În prima zi de filmări, i-am spus «De ce nu ne-am căsătorit noi doi?». Ea s-a uitat la mine și, fără să clipească, mi-a spus «Pentru că ne-am fi omorât!»“, a mai spus actorul.
Merge mai departe
Hoffman a mărturisit recent că nu intenționează să se retragă din activitate, chiar dacă activează în industria filmului de peste 50 de ani.
„La vârsta mea, accept orice (rol n.r.) pot să obțin. Nu o să încetez niciodată să lucrez și nu o să încetez niciodată să îmbătrânesc“, a precizat Hoffman.
Dustin Hoffman și-a câștigat celebritatea datorită rolului studentului timid, îndrăgostit de o femeie matură, în filmul „Absolventul“, care i-a adus și prima nominalizare la Oscar, în 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numărat cel al ratatului din „Cowboy-ul de la miezul nopții“ (1969), al travestitului din „Tootsie“ (1982), al tatălui nevrotic din „Kramer contra Kramer“ (1980) și al autistului din memorabilul „Rain Man“ (1988).
Recent, presa internațională a anunțat că Dustin Hoffman va juca rolul unui polițist pensionar în drama independentă „Barney’s Version“, inspirată din ultimul roman al scriitorului și scenaristului canadian Mordecai Richler, nominalizat la premiul Oscar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.