Acasă Monden IRIS lanseaza un nou videoclip

IRIS lanseaza un nou videoclip

DISTRIBUIȚI

In jurul datei de 1 februarie, va incepe difuzarea noului videoclip al grupului IRIS.

Piesa aleasa pentru realizarea videoclipului se numeste -Nu ma uita- si reprezinta noul single extras de pe albumul -Matase alba-.

-Nu ma uita- este o frumoasa balada acustica, contrastanta, din punct de vedere al registrului sonor, cu anterioarele single-uri de pe acest album, -Da, da, eu stiu!- si -Lady in Black- (Doamna in negru), pastrand, totusi, linia tematica si caracteristicile estetice ale albumului.

Filmarile au fost facute in doua sesiuni.

Prima, la care au participat membrii grupului, a avut loc intr-o hala abandonata, noaptea, la o temperatura ce a variat, pe parcursul filmarii, intre -2 si -12 grade C. Singura sursa de caldura, pe parcursul celor 12 ore ale acestei sesiuni, a fost reprezentata de un -tun- de aer cald, insuficient oricum, pentru a acoperi dimensiunile halei. In scurtele pauze de filmare, baietii s-au putut refugia in propriile automobile, motoarele functionand permanent, pe toata aceasta durata.

In a doua sesiune, care s-a desfasurat intr-o eleganta vila din complexul Ibiza (langa Zoo Baneasa), s-a filmat -story-ul- videoclipului, cu participarea actritei Monica Davidescu, de la Teatrul National Bucuresti.

Realizarea videoclipului -Nu ma uita- a necesitat un impresionant arsenal de productie si personalul aferent, respectiv un CAR de televiziune, o intreaga paleta de proiectoare, macara, traveling, masini de fum, materiale reflectorizante si o instalatie de sunet.

Regizorul videoclipului este Tudor Gramescu, cel care este responsabil si de videoclipul -Da, da, eu stiu!-, ce a fost premiat pentru -Cel mai bun videoclip rock- la MTV Romanian Video Music Awards.

Imaginea este semnata de Bogdan Filip, cel care a realizat si imaginea de la -Lady in Black-.

-Nu ma uita- reliefeaza o alta fata a albumului -Matase alba-, imbogateste si intregeste imaginea proiectului concretizat prin acest album.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.