Acasă Monden -Iubesc pe cine nu trebuie-, in premiera pe marile ecrane

-Iubesc pe cine nu trebuie-, in premiera pe marile ecrane

DISTRIBUIȚI

-Iubesc pe cine nu trebuie/She*s the Man-, versiunea moderna a nemuritoarei comedii semnate de William Shakespeare -A douasprezecea noapte-, vine pe marile ecrane incepand de astazi. Cand o adolescenta, Viola (Amanda Bynes), descopera ca echipa sa de fotbal a fost desfiintata, ea se hotaraste sa se deghizeze in fratele sau geaman. Pentru a putea juca fotbal in continuare, Viola se muta timp de doua saptamani la pensiunea in care locuia fratele sau. Lucrurile se complica odata cu mutarea Violei in internat, unde se indragosteste de Duke ( Channing Tatum), noul sau coleg de camera. Acum devenita tinta afectiunii frumoasei Olivia (Laura Ramsey), cea de care este Duke indragostit, Viola da de belea in momentul in care Sebastian, fratele sau geaman, isi face aparitia.

Interpretand rolul Viola, Amanda Bynes (-Ce-si doreste o fata/What a Girl Wants-, serialul TV: -Ghici ce-mi place la tine/What I Like About You-) se afla in fruntea unei distributii care include si o serie de actori in devenire, cum ar fi Channing Tatum (-Antrenorul Carter/ Coach Carter-), Laura Ramsey (-Lorzii din Dogtown/Lords of Dogtown-) si Jonathan Sadowski (serialul TV: -Visuri americane/American Dreams-).

-Iubesc pe cine nu trebuie/ She*s the Man- demonstreaza cat de complicata este dragostea atunci cand esti adolescent si crezi ca tot universul iti sta la picioare. O veritabila comedie pentru tinerii de toate varstele, filmul -Iubesc pe cine nu trebuie/She*s The Man- va avea premiera astazi in cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex si Glendale (Constanta).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.