Acasă Monden Laura Cosoi, Moș Crăciun pentru finul ei

Laura Cosoi, Moș Crăciun pentru finul ei

DISTRIBUIȚI

Laura Cosoi s-a pregătit temeinic pentru aceste Sărbători și a început din timp să pregătească și să dăruiască tot felul de cadouri. Primii pe listă au fost chiar bunicii ei de la Brașov.
„Era ziua bunicii mele, aniversau și 54 de ani de căsnicie așa că nu am mai stat pe gânduri, m-am urcat în mașină și în două ore am ajuns la ei.
Am cumpărat un brad, un tort și multe cadouri și le-am bătut la ușă. Ce surpriză! Câtă bucurie! Bunica mea m-a răsplatit cu un set de globuri vintage, cu care mi-am împodobit și eu bradul“ a povestit Laura.
Zilele trecute vedeta TV a jucat din nou rolul de Moș Crăciun, de această dată pentru finul ei, băiețelul celei mai bune prietene din copilărie pe care Laura l-a botezat în luna septembrie.
„Este primul Crăciun al lui Albert, care are șase luni. Am fost la el să-l colind și am desfăcut împreună cadourile, așezați în jurul bradului“, a povestit Laura, care i-a pregătit finului ei o mulțime de cadouri, de la hăinuțe, jucării până la cadouri personalizate, create special pentru el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.