Acasă Monden Nu s-au împăcat!

Nu s-au împăcat!

DISTRIBUIȚI

Rihanna și Chris Brown, despre care presa internațională a scris că s-au împăcat, după ce rapperul a agresat-o pe cântăreața originară din Barbados, nu au înregistrat nicio melodie împreună, conform unei surse de la casa de discuri, citată de People.com.
La începutul săptămânii trecute au apărut informații în presa internațională conform cărora cei doi ar urma să înregistreze o piesă în duet. Potrivit presei, presupusa piesă urma să apară pe noul album al lui Chris Brown, care va fi lansat în decursul acestui an. De asemenea, presa a speculat că Rihanna și Chris Brown înregistrează duetul alături de producătorul muzical Polow Da Don – care a creat și hitul „Buttons“ pentru Pussycat Dolls – într-un studio din Santa Monica, California.
„Contrar informațiilor apărute, Chris Brown și Rihanna nu au înregistrat un duet după incident“, a declarat o sursă de la casa de discuri.
Conform aceleiași surse, anul trecut, Brown și producătorul Polow Da Don au scris o melodie împreună.
Nu-i pentru cine
se pregătește…
„În august sau septembrie 2008, vocile lui Chris și Rihanna au fost înregistrate ca punct de referință pentru un demo. Dar melodia nu a fost concepută ca fiind un duet al celor doi și a fost înregistrată ulterior de alți artiști“, a mai spus sursa.
Astfel, respectiva piesă, intitulată „Bad Girl“, a fost înregistrată de Pussycat Dolls pentru soundtrack-ul filmului „Confessions of a Shopaholic“.
Înțelegere?
În urmă cu două săptămâni, Chris Brown a fost pus oficial sub acuzație pentru agresiune și amenințări cu moartea, după ce a bătut-o pe iubita sa, Rihanna.
Cântărețul nu a pledat deocamdată în tribunal, dar dacă va fi condamnat, riscă o pedeapsă maximă de patru ani și opt luni de închisoare.
Surse avizate susțin că solistul în vârstă de 19 ani dorește să ajungă la o înțelegere cu procuratura americană, pentru ca gravitatea acuzațiilor să fie scăzută la nivelul gravității unei contravenții, care nu se pedepsește cu închisoarea. Avocații lui Chris Brown au afirmat că și Rihanna a fost agresivă în timpul altercației, iar acest amănunt ar conduce la ideea că fapta comisă de rapperul american nu ar fi o infracțiune.
Presa internațională a scris că Rihanna a fost cea care a pornit această altercație, după ce a citit un mesaj text, foarte lung, pe care iubitul ei l-a primit pe telefonul mobil din partea unei alte femei. Surse apropiate susțin că artista din Bahamas a ripostat la rândul ei, după ce a fost lovită și mușcată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.