Acasă Monden Organizatorul-fantomă al concertului AC/DC a fugit cu 10.000 de euro

Organizatorul-fantomă al concertului AC/DC a fugit cu 10.000 de euro

DISTRIBUIȚI

Așa-zisul concert AC/DC de pe 31 mai pare o fraudă orchestrată atent de către un organizator-fantomă – Play  Cool, potrivit bestmusic.ro.
Trupa nu a mai cåntat în Romånia pentru simplul fapt că nu știa nimic de acest concert. Reacția oficială a trupei, în care se dezminte show-ul de pe 31 mai, apare pe 14 aprilie, adică în a doua zi de Paște Catolic.
Lucrurile par să se lege: anunțul cu venirea trupei apare duminică (12 aprilie), afișele apar luni, iar marți, comunicatul amånării festivalului și reacția oficială a trupei AC/DC.
Managerul TicketPoint a declarat pentru bestmusic.ro că a apucat să facă o plată de 10.000 de euro firmei Play Cool SRL și spune „tragem concluzia că a fost o escrocherie premeditată, cåtă vreme nu am fost contactați de organizator pentru a ni se explica ce se întåmplă“.
TicketPoint era foarte aproape să efectueze aseară o plată de 300.000 de euro către Play Cool. „Am făcut ordinul de plată, dar fără să autorizăm plata“ – a spus Andrei Tuturuga (TicketPoint).
Așa-zisul organizator nu mai poate fi contactat, așa încåt TicketPoint nu are nici o explicație oficială despre neplăcutul incident.
Puse în vånzare în urmă cu mai bine de o săptămånă, biletele la Bucharest Rock Arena se vånduseră extrem de prost pånă la apariția veștii cu concertul AC/DC.
„Nimeni nu cumpără bilete pentru un festival anonim“ – spune Andrei Tuturuga. Situația s-a schimbat radical odată cu vestea venirii AC/DC în Romånia. Mai exact – circa 8000 de bilete se vånduseră pånă aseară, în valoare de cåteva sute de mii de euro.
Întrebat de bestmusic.ro dacă a văzut vreun contract cu trupa australiană, reprezentantul TicketPoint a spus că a solicitat un contract care, cităm „a apărut, dar era contrafăcut“.
Din păcate, One Event – care s-a implicat în acest eveniment, iese cu imaginea serios șifonată din întreaga poveste, în ciuda faptului că are un trecut respectabil.
Toate persoanele care au achiziționat bilete pentru Bucharest Rock Arena își pot recupera integral contravaloarea lor prin returnarea acestora la punctele de unde au fost cumpărate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.