Acasă Monden Pacha Man aduce -Drumul catre Rastafari- pe plaiuri mioritice

Pacha Man aduce -Drumul catre Rastafari- pe plaiuri mioritice

DISTRIBUIȚI


Cu siguranta, mai toti romanii au ascultat macar o data muzica celebrului Bob Marley, regele curentului reggae, insa la fel de sigur, foarte putini romani stiu ca sunetul tipic jamaican a ajuns si pe meleagurile mioritice, pletele stramosilor nostri transformandu-se in aceste vremuri moderne in -rasta- ca de la mama lor.

Artizanul implementarii curentului reggae pe piata muzicala romaneasca este Pacha Man, chiar daca au mai existat incercari de acest gen in decursul anilor.

Dupa ce a avut tot felul de aparitii pe compilatii muzicale, precum si pe albume ale unor trupe hip-hop, cum ar fi La Familia sau B.U.G Mafia, Pacha Man a intrat in tabara celor de la Rebel Music si, sub stransa supraveghere a impresarului Gianini Munteanu (care are grija si de Parazitii), se pregateste sa ne prezinte -Drumul spre Rastafari-, un album produs de Rebel Music si distribuit de Nova Music.

Pacha Man (Calin Nicorici) are 28 de ani si locuieste in Timisoara.

Influentele sale muzicale provin de la artisti ca Bob Marley, Mad Lion, Super Cat, Buju Banton, Shabba Ranks sau Sizlla.

Interesant este ca Pacha Man are un baietel de opt ani in Canada (pe nume Carlos-Felipe) si este casatorit, din anul 2000, in Romania.

Primul sau videoclip, intitulat -Acelasi sange-, ruleaza deja pe posturile de televiziune axate pe muzica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.