Acasă Monden Pentru ea a lăsat-o Vali Bărbulescu pe „bebelușa” Delia

Pentru ea a lăsat-o Vali Bărbulescu pe „bebelușa” Delia

DISTRIBUIȚI

A agățat-o pe când era încă minoră. Delia avea doar 17 primăveri împlinite și un viitor promițător în față. Au format, preț de patru ani, unul dintre cele mai invidiate cupluri din show-biz-ul autohton, potrivit vdtonline.ro. Au avut o relație în care dragostea a fost pusă mereu la loc de cinste, scandalurile sau infidelitățile lipsind cu desăvârșire. În aprilie, însă, Vali Bărbulescu a demonstrat că este, în afară de orice, bărbat. I-a dat papucii frumoasei „bebelușe“ pentru o altă femeie.
Celebrul DJ ne demonstrează că are gusturi foarte bune în materie de iubite. Și, pentru el, dragostea începe tot cu „D“. Noua pasiune a artistului se numește Diana și este manechin și fiică a renumitei Eugenia Enciu, fotomodel al „Epocii de Aur“. Iar bruneta nu a moștenit numai numele mamei sale, dar și frumusețea și talentul acesteia, fiind un manechin de urmărit pe scena fashion din țara noastră.
„Păcatul“ a fost comis chiar în timpul unei ședințe foto, în urmă cu mai bine de o lună, pe când DJ-ul era încă iubitul Deliei Florea. Potrivit sandy-bell.com, Vali s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa brunetă, fiind impresionat de grația arătată de model în timpul shootingului. Și, cum fotografia și femeile sunt alte două pasiuni ale sale, după muzică, a decis că merită încercat. Cât despre fosta iubită, „bebelușa“ nu trebuie să plângă. Este tânără și lumea e plină de bărbați care cu siguranță doresc să îi șteargă lacrimile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.