Acasă Monden Prima TV lanseaza reality-show-ul -Schimb de mame-

Prima TV lanseaza reality-show-ul -Schimb de mame-

DISTRIBUIȚI

Din luna decembrie, Prima TV pregateste o noua surpriza in materie de programe tv. Este vorba despre reality-show-ul -Schimb de mame-, care va fi lansat in premiera nationala duminica, 19 decembrie, ora 19.00. Acest format de emisiune a fost difuzat pentru prima oara in 2003 in Marea Britanie, unde a cunoscut o popularitate impresionanta, devenind cel mai vizionat show de televiziune. De asemenea, a castigat numeroase premii, printre care Premiul BAFTA – pentru cel mai bun reality-show si Premiul Golden Rose – pentru divertisment european.

In prezent, acest format este difuzat in Franta, pe postul M6, sub denumirea -On a echange nos maman-, in Germania, pe RTL, cu titlul -Women Change-, dar si in alte peste 20 de state din toata lumea.

In Romania, -Schimb de mame- se va difuza saptamanal, timp de doua ore, si va aduce in prim-plan experientele inedite traite de sotiile-mame care au curajul sa isi schimbe viata pentru sapte zile. Acest reality-show reprezinta marea provocare, oferind femeilor posibilitatea de a-si schimba complet viata – familie, sot, copii, fie si numai temporar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.