Acasă Monden Ramona Bădescu: „în liceu, făceam duș pe întuneric. Eram grasă și ur?â?Ñtă!”

Ramona Bădescu: „în liceu, făceam duș pe întuneric. Eram grasă și ur?â?Ñtă!”

DISTRIBUIȚI

Cåntăreață, actriță, prezentatoare TV și, de ceva vreme, politician. Am putea spune că Ramona Bădescu este o femeie împlinită. Fals! în spatele unor cariere de succes, romånca devenită în 1996 cetățean italian simte lipsa ingredientului de bază. Dragostea!
„Nu l-am găsit încă pe cel căruia să-i dăruiesc inima“, spune bruneta într-un interviu acordat revistei „VIP“, citat de vdtonline.ro. Tocmai din acest motiv, cea mai mare neîmplinire e ei este faptul că nu are o familie. Și, evident, un copil. „Dar nu este timpul pierdut. Este o dorință de-a mea, dar încă nu știu cånd și cu cine“, continuă vedeta.
Deși ceasul biologic ticăie, romånca de 40 de ani are ce face între timp. Este consilierul primarului Romei, Gianni Alemanno, și încearcă din răsputeri, spune ea, să șteargă imaginea pătată a romånilor în Cizmă: „Politica mea este una a sufletului și, în același timp, una socială. Încep de jos, de la omul de rånd, deoarece politica înseamnă adunarea dorințelor celor mici. În ceea ce privește imaginea negativă a romånilor, au fost scoase în față doar excepțiile. În plus, italienii nu fac nicio diferență între rromi și romåni, este o problemă de etimologie care mi se pare gravă. Romånia are oameni de calitate și o istorie care niciodată nu a fost cunoscută de către italieni“.
Își va îndeplini oare Ramona misiunea?! Vom vedea. Premise există, dacă ținem cont de succesul pe care îl are olteanca în Peninsulă. Succes care, spune ea, nu are nicio legătură cu aspectul fizic. „Dacă era așa, pånă acum aș fi făcut două-trei calendare în care pozam nud și aș fi deschis mult mai ușor ușile“, explică bruneta. Iar frumusețea, mărturisește Ramona, este un cadou primit ceva mai tårziu. „În adolescență, stingeam lumina în baie cånd făceam duș. Aveam impresia că sunt grasă și uråtă“, a conchis vedeta. Deh, dacă ținem cont de sex-apealul cu care se poate lăuda acum, nu putem decåt să spunem că, într-adevăr, viața de cetățean italian a făcut adevărate minuni pentru Ramona Bădescu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.