Acasă Monden Ramona Gabor e părăsită din nou de iubit?

Ramona Gabor e părăsită din nou de iubit?

DISTRIBUIȚI

„Cred că m-a blestemat fostul iubit! Nu știu ce se întåmplă. Cunosc un bărbat, îmi place trei zile și apoi gata. Și totuși, trebuie să-mi găsesc și eu un iubit“, mărturisea Ramona Gabor în urmă cu ceva vreme. Ei bine, a cam venit momentul să îi dăm crezare, după cum susține vdtonline.ro.
După mai multe relații eșuate, toate de scurtă durată, surioara mai puțin cunoscută a Monicăi Columbeanu dădea semne să își fi găsit fericirea în brațele lui Cristi Daminuță, tånărul fotbalist al echipei de tineret a lui Inter Milano. Iubirea părea cu atåt mai profundă, cu cåt fostul jucător al Timișoarei și-ar fi „bombardat“ proaspăta prietenă cu sute de trandafiri și cu SMS-uri care de care mai romantice. „De ce nu mă crezi că sunt înnebunit după tine?“, „Eu chiar m-am îndrăgostit de tine, te rog din inimă să încercăm o relație“, „Te ador și vreau să-ți demonstrez asta“ sau „Te aștept la Milano, crede-mă, nu îți fac nimic rău, doar vreau să-ți demonstrez cåt de mult țin la tine“ – sunt doar cåteva dintre mesajele de amor trimise Ramonei, a aflat revista „Star“.
Simple dulcegării, nimic mai mult! Asta pentru că tånărul interist a ținut să anunțe zilele trecute că statutul său amoros nu s-a schimbat. Fotbalistul a postat următorul anunț, la statusul contului său de Messenger: „Caut iubită… nici frumoasă, nici uråtă… nici blondă, nici brunetă… nici săracă, nici bogată… nici proastă, nici deșteaptă… nici mică, nici mare… nici grasă, nici slabă“.
La o primă privire, am fi tentați să spunem că Ramona se încadrează perfect în cerințele lui Cristi. Informată despre intențiile iubitului ei, surioara lui Moni a ținut însă să precizeze, făcånd haz de necaz: „Nu știu nimic despre asta, pentru că noi nu vorbim pe Messenger, ținem legătura doar prin telefon. Dacă a făcut așa, o să-l urechez. Mi-a zis că vine såmbătă, vom vedea atunci cum stau lucrurile între noi. Eu nu îmi pun mari speranțe în această relație, pentru că el are doar 19 ani“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.