Acasă Monden Răzvan Lucescu: Fac sex pe fugă!

Răzvan Lucescu: Fac sex pe fugă!

DISTRIBUIȚI

Are doar 40 de ani și o funcție la care, în afară de tatăl său, råvnește orice antrenor romån. Cunoscut ca un tehnician profesionist și cu mult bun simț, noul selecționer al „tricolorilor“ este bărbatul în care întreaga suflare a fotbalului autohton își pune speranțele. Cine este însă omul Răzvan Lucescu?! 
Răspunsul la această întrebare vine dintr-un material realizat de „junior“ în urmă cu șapte ani, pe cånd era încă vicepreședinte și portar la Rapid, echipă pe care avea să o aducă apoi pe culmile gloriei europene, din postura de antrenor, după cum precizează vdtonline.ro. În interviul acordat atunci revistei „Unica“, fiul lui „Il Luce“ a vorbit despre mai multe subiecte picante, printre care și sexul. 
Iar dragostea și fotbalul merg månă în månă pentru actualul selecționer: „Îmi plac partidele de sex rapid. Apar momente în care sunt foarte sănătoase. Ce poți să faci între un telefon de la federație, și un urlet «Tati, unde ești? Tati, vino să te joci cu noi!»?! E ca la un meci: uneori ești în contraatac, alteori în apărare, dar de cele mai multe ori mingea intră în plasa porții adverse“. 
În viața lui Lucescu există o singură femeie. Soția sa, cu care s-a însurat în 1990, pe cånd avea doar 20 ani. 
Pentru el, Ana-Maria nu este doar mama celor doi copii, ci și „o femeie adevărată, care mă face să simt că trăiesc sută la sută“. 
Și, în ciuda celor aproape două decenii de căsătorie, monotonia nu s-a instalat în familia Lucescu: „Îmi iubesc soția la disperare. Și ea îmi face cele mai interesante surprize. Odată, eram de două săptămåni în cantonament și, cånd m-am întors acasă, am găsit obloanele trase. Lumånări, o sticlă de șampanie în frapieră, tartine cu icre și petale de trandafiri. Ea stătea picior peste picior și era îmbrăcată într-o rochie de seară foarte sexy“. Ce a urmat?! Cum zicea Răzvan, un meci cu goluri multe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.