Acasă Monden Regina sânilor din showbizz-ul românesc

Regina sânilor din showbizz-ul românesc

DISTRIBUIȚI

Clasamentul întocmit, săptămâna trecută, de "Click!", care ierarhiza vedetele autohtone în funcție de circumferința bustului, a fost contestat de Monica Anghel, artista care nu a fost inclusă în acest top, susține ziare.com. Ea pretinde că o poate detrona oricând pe câștigătoare, circumferința bustului ei fiind cu doi centimetri mai mare decât a ocupantei primei poziții. Monica Anghel a declarat, în direct la Europa FM, că merită poziția fruntașă în clasamentul întocmit de "Click!", bustul ei natural măsurând 109 centimetri, față de cei 107 ai Anei Maria Prodan.

Învingătoare la categoria muscă

Pentru Monica au făcut lobby și colegii ei bărbați, a căror părere e demnă de luat în seamă din moment ce o văd zilnic pe solistă, cu sau fără decolteu.
"Într-adevăr, eu ar trebui să fiu Regina sânilor pentru că am 109 cm! Dacă altele investesc bani grei în silicoane, eu am avut norocul să fiu înzestrată de la natură", a mărturisit, amuzată, Monica.
În replică la declarația Monicăi, președinta clubului de fotbal din Buftea a mărturisit: "Eu mă tot chinui să slăbesc. Nu e deloc o fericire să ai sânii așa de mari. Am niște dureri groaznice de spate. Nu mă supăr dacă Monica vrea să fie pe primul loc, important e că eu am deținut deja acest titlu. Poate că ar fi mult mai bine dacă topurile astea ar fi făcute în funcție de kilograme. Eu cred că mă încadrez la categoria muscă".

Luciu strălucește din umbră

Clasamentul care a născut atâtea dispute o situează pe Ana Maria Prodan pe prima treaptă a podiumului, grație bustului de 109 cm, urmată îndeaproape de Rita Mureșan, cu 106 cm, și mămica Nicoleta Luciu, cu 103 cm. Roxana Ionescu (alias "Mama Natura") n-a reușit să împuște decât o mențiune, cu cei 94 de cm ai săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.