Acasă Monden Vanessa Paradis nu vrea să se mărite cu Johnny Depp

Vanessa Paradis nu vrea să se mărite cu Johnny Depp

DISTRIBUIȚI

Vanessa Paradis, celebră cântăreață și actriță franceză, a declarat că a auzit zvonurile lansate cu privire la o posibilă căsătorie a ei cu starul american Johnny Depp, dar nu le confirmă, potrivit interviului acordat pentru numărul din noiembrie al revistei "Elle", informează cotidianul People.com.
"În fiecare vară lumea spune că ne vom căsători, dar noi nu prea vorbim despre asta", a declarat Vanessa Paradis, iubita de zece ani a lui Johnny Depp și mama celor doi copii ai lor.
Vanessa Paradis, în vârstă de 35 de ani, a mărturisit că îi place romantismul căsătoriei și a adăugat că este "mai căsătorită decât oricine altcineva", că este fericită cu cei doi copii ai lor – Jack, în vârstă de 6 ani, și Lily Rose, de 9 ani – și că va face, poate, și acest pas, chiar dacă poate să trăiască foarte bine și fără să se căsătorească.
Când cei doi s-au întâlnit pentru prima oară, nu a fost chiar dragoste la prima vedere. "Trăiam pe atunci în două lumi diferite, el în America, iar eu în Franța, dar aveam prieteni comuni", a declarat Paradis, imaginea actuală a brandului Miu Miu.
Cei doi s-au întâlnit doar de câteva ori într-un interval de patru ani, dar, după ultima lor întâlnire de la Paris, petrecută cu 10 ani în urmă, au rămas împreună și au decis să formeze un cuplu. "Totul s-a petrecut foarte rapid și am înțeles că nu mai trebuie să pierdem timp", a explicat Paradis.
Referindu-se la relația lor, starul francez a caracterizat-o ca fiind "naturală, evidentă și frumoasă", iar pe Johnny Depp, partenerul ei de cuplu, l-a caracterizat ca fiind "o persoană încântătoare".
Vanessa a fost recompensată cu un premiu Cesar – echivalentul francez al Oscarului – pentru rolul din filmul "Noce Blanche" (1989), însă în ultimii ani s-a ocupat mai mult de creșterea celor doi copii. Actorii locuiesc mai mult în sudul Franței, într-o localitate situată la o oră de St. Tropez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.